Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Rianne uit Almelo

Datum: 06-09-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Geweldige service

Beschrijf uw ervaring:
Bedankt voor het snel toezenden van het nieuwe fotoalbum! Wat een fijne service en fijn contact met jullie. Ik begrijp ook dat er soms in het productieproces onverwachts foutjes kunnen optreden. Dat is vervelend, maar als het dan op deze prettige manier wordt opgelost is dat helemaal niet erg. Ik ben al weer begonnen aan een nieuw album, welke ik zeker bij jullie ga bestellen.

Reviewer: Kelsey uit Bree

Datum: 26-08-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zoals elke keer top service

Beschrijf uw ervaring:
Top service. Mailen zelfs nog uit zich zelf of alles wel lukt en of er nog vragen zijn. Je kunt ze alles vragen, niks is te veel. Kwaliteit is netjes en de snelheid van tussen bestellen en ontvangen ook heel netjes.

Reviewer: Robin uit Amersfoort

Datum: 26-08-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goed

Beschrijf uw ervaring:
Goed, fijn, efficient, handig

Reviewer: Rudy uit Hasselt

Datum: 21-08-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Ik krijg al vele jaren uitstekende producten. Dank u wel!

Beschrijf uw ervaring:
Ik werk al jaren met Fotogoed voor mijn fotojaarboeken. Ik kreeg altijd zeer goede kwaliteit.

Reviewer: Pieter Gabriël uit Wilrijk

Datum: 19-08-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
super

Beschrijf uw ervaring:
heel tevreden met de fotoboeken

Reviewer: Stanley uit Kortessem

Datum: 18-08-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer tevreden over ons fotoboek.

Beschrijf uw ervaring:
Al meerdere keren bij fotogoed besteld en altijd een heel goed service. Een prachtig fotoboek net zoals we het gemaakt hebben op de site. Snelle verzending zoals ze beloven.

Reviewer: Wilma uit Maarssen

Datum: 18-08-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Heb gekregen wat ik verwacht had

Beschrijf uw ervaring:
Prima fotoboek programma om mee te werken, veel mogelijkheden, uitvoering boek was ook naar volle tevredenheid!

Reviewer: Jan uit Huizen

Datum: 17-08-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goed werk, prima klantenservice

Beschrijf uw ervaring:
Zie boven

Reviewer: Theo van Raaij uit Doorn

Datum: 17-08-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goede service

Beschrijf uw ervaring:
prima service als er een klacht opgelost moet worden.

Reviewer: Robert uit Breda

Datum: 14-08-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
correct uitgevoerd fotoboek, prettig en behulpzaam contact!

Beschrijf uw ervaring:
Op een schaal van 10 bereikt U zeker een 8. Waarom geen 10? Je verwachtingspatroon zijn beelden gelijkend op je beeldscherm. Nu kan en mag je dat natuurlijk alleen verwachten wanneer je werkt met een gecalibreerd beeldscherm. Zelf werk ik met een iMac met 27" Retinabeeldscherm, prachtig beeld maar je weet dat dit geen correcte weergave zal geven. De kwaliteit van het papier, glanzend?, was goed en verrastte me positief, het contrast was wat lager dan het schermbeeld, in dit geval zeker acceptabel en de kleurafwijking t.o.v. mijn beeldscherm was een een lichte afwijking naar het geel/groen. Twee kleuren die met elkaar elkaar in relatie staan zoals we weten als fotograaf en de correcties van kleurafdrukken kennende. Hartelijke dank voor de geduldige begeleiding van Eric.

Reviewer: Teun uit Naarden

Datum: 11-08-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super kwaliteit en snelle levering

Beschrijf uw ervaring:
Ik was aan de late kant met bestellen voor een verjaardagscadeau. De service afdeling van Fotogoed heeft nog extra urgentie benadrukt bij de productie en de levering kwam binnen op de door hen geplande moment. Erg fijn en mooie kwaliteit!

Reviewer: Michel Jochems uit Huissen

Datum: 11-08-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima kwaliteit afbeeldingen en snel geleverd.

Beschrijf uw ervaring:
Fotogoed is een prima adres voor kwalitatief hoogwaardige afdrukken. Ze hebben leuke producten en leveren bestellingen snel en verzorgd af.

Reviewer: Lenie uit Amsterdam

Datum: 11-08-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi fotoboek. Maken, bestellen, ontvangen, allemaal goed geregeld.

Beschrijf uw ervaring:
Prachtige resultaat. Alles is vlot geregeld. Mooie omslag, mooi papier. Kleuren zijn prachtig. Sommige afdrukken iets aan de lichte kant. Jammer dat je niet een kleur uit de foto kan prikken voor de achtergrond. Misschien nog eens instellen? Kortom. Ik ben heel tevreden.

Reviewer: Kathy De Saeger uit Aspelare

Datum: 08-08-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super

Beschrijf uw ervaring:
al meerdere keren albums bij jullie besteld en telkens heel tevreden

Reviewer: Marjet uit Landgraaf

Datum: 05-08-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prachtig maxi-album

Beschrijf uw ervaring:
Een maxi-album is ideaal voor onze grotere reizen. Kwaliteit van de foto's is goed. Mooi is ook dat je een digitale versie met anderen kunt delen. Voor mij allemaal redenen om mijn volgende album weer bij FotoGoed te laten maken.

Reviewer: geert uit lendelede

Datum: 05-08-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
mooie kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
we zijn zeer te vreden in 4 dagen hadden wij de 2 albums de kwaliteit van de albums is heel goed de albums zijn heel prachtig

Reviewer: Marga uit Hengelo

Datum: 04-08-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede service

Beschrijf uw ervaring:
Fijn programma om mee te werken en snelle hulp van de klantenservice

Reviewer: Carlos De Smet uit Ruiselede

Datum: 04-08-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
snelle, vriendelijke en correcte service

Beschrijf uw ervaring:
Door de helpdesk werd ik vriendelijk en correct bediend

Reviewer: Vera uit Wassenaar

Datum: 04-08-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Product ziet er prachtig uit en compliment voor de extra service

Beschrijf uw ervaring:
Na eerder al tevreden ye zojn met jullie albums en kalenders nu een mooie tuinposter ontvangen. Verbeterd dank zij de oplettendheid van een van jullie medewerkers! Bedankt voor alle service!

Reviewer: will uit Waalwijk

Datum: 30-07-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
zeer tevreden

Beschrijf uw ervaring:
prettig ,,duidelijk en goed werk..

Reviewer: André uit Roeselare

Datum: 29-07-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Eenvoudige tools, vlotte bestelling en levering. En mooie kwaliteit.

Beschrijf uw ervaring:
Ik bestelde en ontving een mooie foto op canvas met een kader. De montage was eenvoudig. Goede service, mooi resultaat.

Reviewer: Jaap uit Elst

Datum: 22-07-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekend dus wat kun je dan nog meer vertellen

Beschrijf uw ervaring:
Goede kwaliteit en snelle levering. Uitstekend dus wat kun je dan nog meer vertellen

Reviewer: Irma uit Arnhrm

Datum: 21-07-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Communicatief en goed

Beschrijf uw ervaring:
Duidelijk wat je bestelt en goede communicatie over de levering. Product op plexiglas is mooi uitgevoerd.

Reviewer: Rita uit Kellens

Datum: 16-07-2020
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Fotoboek is super!

Beschrijf uw ervaring:
Het is de eerste keer dat ik na uploading van mijn fotoboek geen digitale versie kreeg. Ik stuurde een week na uploading een e-mail en kreeg als antwoord dat het fotoboek klaar was en dus geen digitale versie meer ontving tenzij ik 7,5€ bijbetaalde... Maar het fotoboek is super, zoals altijd.

Reviewer: Martine uit 2500 Lier

Datum: 16-07-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Het resultaat is zoals ik het van Fotogoed verwacht.

Beschrijf uw ervaring:
Prachtig afgewerkt.