Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Tobias uit Arnhem

Datum: 16-10-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Leuk met jullie software eigen creatie maken.

Beschrijf uw ervaring:
ik maak graag fotoboeken van reizen, of voor iemands verjaardag. De nieuwjaarskaart is ook vaste prik. Beetje out of de box priegelen is voor mij wel ontspanning, het kan ook simpel met de makkelijke gereedschappen die in het programma zitten. Jaren geleden met 'n eenvoudig visitekaartje begonnen, zo heb ik het programma leren kennen en toch best twijfelen, zeg maar keuzestress. Mat glanzend dik dun groot klein en ga zo maar door. Nu maak ik die beslissingen voor dat ik met knutselen begin, gaat stukken beter en relaxed :-)

Reviewer: Janneke uit Asten

Datum: 16-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Al jaren lang kwaliteit en goede service

Beschrijf uw ervaring:
Fotogoed is voor mij een absolute voorkeur als het gaat om de keuze van fotoboeken. Ik maak graag foto's en dan wil ik ze ook graag groot en mooi kunnen presenteren zodat ze net zo tot uiting komen als op mijn scherm. Met fotogoed is dit altijd. Het programma is eenvoudig in gebruik, het aanbod is ruim (ik kies vaak voor de maxi albums) en als er hulp of problemen zijn staat de service van fotogoed altijd vooraan. Vragen worden snel beantwoord en problemen worden opgelost. Dank Fotogoed. Ook deze keer weer heel blij met mijn album. De foto's komen prachtig tot uiting en het boek is stevig. Ik raad jullie fotoalbums dan ook aan iedereen aan.

Reviewer: Elly uit Nieuw Vennep

Datum: 15-10-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer behulpzaam

Beschrijf uw ervaring:
Heb een MacBook Reageert niet op een programma Jullie hulp was zeer goed

Reviewer: Erna uit Den Bosch

Datum: 15-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Helemaal prima en mooi!

Beschrijf uw ervaring:
Ik maak al vele jaren gebruik van FotoGoed. Met de Dolfijnalbums voor mijn reizigers maak ik ze blij. De fotoalbums zijn makkelijk te maken door de goede uitleg. De canvasfoto’s van mijn familie zijn erg mooi. Kortom ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de geleverde producten. Ga zo door!

Reviewer: Patricia uit Sleidinge

Datum: 15-10-2021
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Snelle service, makkelijk programma

Beschrijf uw ervaring:
Effen donkere achtergrond is wel eens gevlekt

Reviewer: Marianne uit Zutphen

Datum: 15-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie produkten

Beschrijf uw ervaring:
Ik bestel regelmatig wat bij Fotogoed. De ene keer dat de kwaliteit niet helemaal goed was, hebben ze dat kosteloos vervangen. Super goed dus.

Reviewer: Ad uit Doorakkers

Datum: 13-10-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekende kwaliteit en goede service

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb al vele tientallen albums bij fotogoed afgedrukt en ben er heel tevreden over. En als er een probleem is dan is er snel en adequaat hulp beschikbaar.

Reviewer: Rolf uit Boost

Datum: 12-10-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
keurig werk

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben eerst jaren bij Albelli geweest, tot een uitgebreide clash mij tot verandering dwong. Bij jullie ben ik alleen maar tevreden met voor mij toch gevoelige drukwerk.

Reviewer: Mieke uit Kluisbergen

Datum: 12-10-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Gebruiksvriendelijk,vlotte service en mooie afwerking

Beschrijf uw ervaring:
Ik werk reeds enkele jaren met Fotogoed,vind het heel gebruiksvriendelijk,mooie kwaliteit en een service die alles goed opvolgt ook als er eens iets mis loopt...

Reviewer: Erwin uit Tielt

Datum: 11-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Transparant, eenvoudig, snel en toch kunstvol aan budgetvriendelijke prijzen.

Beschrijf uw ervaring:
Fotogoed kies ik al jaren voor een ( "dagboek-fotoboek "). Ik ben 63 jaar en voel me goed met de eenvoud van het programma. Je w

Reviewer: Gerrit v.d. Wel uit de lier

Datum: 11-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Helemaal TOP

Beschrijf uw ervaring:
Geen ervaring maar goede uitleg en makkelijk mee te werken. En een heel mooi fotoboek .

Reviewer: Henk uit Den Haag

Datum: 11-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Software werkte goed en eind product was mooi

Beschrijf uw ervaring:
Heel positief en snelle levering.

Reviewer: Francis uit Bergen

Datum: 11-10-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Perfect goedgemaakt

Beschrijf uw ervaring:
Er was wat verkeerd gegaan bij het afdrukken van een set boekjes, maar Fotogoed heeft daar prompt en efficiënt op gereageerd. Ze hebben de oorzaak opgespoord en de boekjes vervangen door de kwalitatief hoogstaande exemplaren die we van hen gewend zijn. Dat is klantvriendelijkheid zoals het hoort.

Reviewer: Gerda uit Koningshooikt

Datum: 11-10-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi resultaat en afwerking

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben heel tevreden over het resultaat van mijn album. Ik had in het begin wel wat tijd nodig om alle mogelijkheden uit te zoeken.

Reviewer: Yvette uit Den Haag

Datum: 23-09-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
wederom top album

Beschrijf uw ervaring:
Zoals elke keer weer is het album precies zoals ik het me voorstel.

Reviewer: Wim uit Bunschoten-Spakelnburg

Datum: 21-09-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Fijn programma

Beschrijf uw ervaring:
Fijn programma om mee te werken, foto's worden mooi afgedrukt

Reviewer: Marcel uit Leidschendam

Datum: 20-09-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi fotoboek geleverd

Beschrijf uw ervaring:
Goede en snelle service

Reviewer: Nele uit Eernegem

Datum: 20-09-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prachtig resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Het fotoboek was snel geleverd en voldeed volledig aan de verwachtingen. Zeer mooie kwaliteit!

Reviewer: Ria uit Lokeren België

Datum: 20-09-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Altijd mooi afgewerkte fotoboeken!

Beschrijf uw ervaring:
Ik maak en bestel reeds jaren mijn fotoboeken bij jullie. Ben telkens heel tevreden over de kwaliteit, de levertijd. Ook jullie verjaardagskalender is een leuk item om cadeau te doen!

Reviewer: Carolien Konijn uit Amsterdam

Datum: 16-09-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Top kwaliteit en zo snel in huis@

Beschrijf uw ervaring:
Net als altijd goed gedrukt, mooie kwaliteit van het boek. Nu waren de boeken ook zeer snel in huis; dinsdag besteld, vrijdagochtend in huis. Super! En met even goede kwaliteit als altijd.

Reviewer: Alan Palmer uit Eindhoven

Datum: 16-09-2021
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
niet zo tevreden als vorige keren

Beschrijf uw ervaring:
ik had sommige foto's iets donkerder moeten maken

Reviewer: A Ter beek uit Oldenzaal

Datum: 16-09-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Echt goeie service

Beschrijf uw ervaring:
Nou de producten zien er ook bijna echt super uit alleen de foto's waren te donker sommige maar de service is echt daarvoor en daarna echt top Ik snapte iets niet werd goed uitgelegd Echt top

Reviewer: Nel uit Zoetermeer

Datum: 16-09-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi fotoverslag

Beschrijf uw ervaring:
Ik vind de service geweldig van FotoGoed

Reviewer: Tony uit Haastrecht

Datum: 16-09-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie resultaten, snelle service

Beschrijf uw ervaring:
Fotoboek snel klaar. Software werkt prima

Reviewer: Merel uit Harderwijk

Datum: 13-09-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super!

Beschrijf uw ervaring:
Wederom mijn (vakantie)fotoalbum hier laten maken. En wat een mooi album is het weer geworden. De bezorging was ook ontzettend vlot, had verwacht er even op te moeten wachten maar het kwam na een paar dagen al binnen. Dit x een xxl album besteld, ze worden hier en regelmatig nog bij gehaald om nog even vakantieherinneringen op te halen en dan blijft het niet alleen bij het laatste boek, nee dan komen alle boeken aan bod. Ben echt super tevreden over de kwaliteit van de boeken!! Echt een aanrader