Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Fabius Kleinjan uit Barendrecht

Datum: 26-08-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede kwaliteit van de albums, en een goede service.

Beschrijf uw ervaring:
Inmiddels hebben we weer een boek besteld. wordt op tijd geleverd en de prijs/kwaliteit ligt in een goede verhouding.

Reviewer: Jose uit Asse

Datum: 27-07-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Begin lege bladzijden

Beschrijf uw ervaring:
3 lege bladen bij begin

Reviewer: Natascha uit Deventer

Datum: 16-07-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Altijd weer blij met een nieuw album

Beschrijf uw ervaring:
Ieder jaar maak ik een maxi-album voor het levensjaar van mijn dochter. Ondertussen zitten we al op 9 boeken. Mijn dochter is hier erg blij mee en de albums worden veelvuldig ingekeken. Soms laat er wel eens een bladzijde wat los, dat is jammer. Verder zijn we altijd zeer tevreden over de kwaliteit van Fotogoed. Ik hoop nog heel wat jaren deze albums te mogen maken.

Reviewer: Joske uit Loppersum

Datum: 16-07-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prachtig fotoalbum voor een hele mooie prijs

Beschrijf uw ervaring:
Sinds 2019 ook gezien de Corona tijd geen jaaralbums meer gemaakt, evenwel toch besloten om dan maar 3 jaargangen te bundelen in 1 album. Bij FotoGoed een XXL Maxi album gemaakt en besteld met 160 pagina's, vanwege hun Maxi concept relatief goedkoop en kreeg ook nog eens extra korting vanwege een speciale actie. Fijne software, goede hulp van de helpdesk en als klap op de vuurpijl ook nog eens een schitterend album binnen ongeveer een week op de mat. Een aanrader..

Reviewer: Pauline uit Sittard

Datum: 16-07-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer tevreden

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben zeer tevreden over de service van Foto-goed, je krijgt snel contact als er vragen of onduidelijkheden zijn. Ze zijn klantvriendelijk, behulpzaam en geven een snelle levering. Mag Pauline

Reviewer: Michaël uit Groningen

Datum: 13-07-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Beschrijf uw ervaring:
Op vragen en problemen wordt altijd serieus ingegaan en er zijn steeds flinke kortingsaanbiedingen. Creatief je eigen album maken wordt goed ondersteund door de software.

Reviewer: Meriam uit Helmond

Datum: 12-07-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Toppers!

Beschrijf uw ervaring:
Al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid. Eind vorig jaar is een vriendinnetje van me overleden: Lucky (het dametje is 16 jaar oud geworden, mijn allessie!) Een mooi fotoboek is het geworden. Ik kijk er regelmatig in: soms met een traan, maar vaker met een glimlach: die mooie herinneringen. Dankzij fotogoed nemen ze dát nooit meer van me af.

Reviewer: Alberta uit Middelburg

Datum: 22-07-2022
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi boek, goed programma maar foto’s wel erg donker afgedrukt

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb nu een tweede boek gemaak met Fotogoed. Ik ken nu (bijna) alle mogelijkheden van het programma. Dat is echt fantastisch. De vlakke maxi boeken vind ik een mooie keus. Maar…. Mook deze keer waren vele foto’s veel donkerder afgedrukt dan in het voorbeeld. Dat is jammer.

Reviewer: P uit Zevenaar

Datum: 12-07-2022
Score: 6

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Voldoende

Beschrijf uw ervaring:
Dit keer iets minder goed gebonden

Reviewer: Diana uit Stabroek

Datum: 09-07-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
klantvriendelijk en goede kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb al verschillende fotoboeken gekocht. Tweemaal was er een probleem met de kwaliteit/beschadiging. Het probleem werd snel en naar behoren opgelost.

Reviewer: HWJ uit Oss

Datum: 20-06-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede service

Beschrijf uw ervaring:
Kreeg een slecht gesneden boekje aangeleverd, waardoor slechts de helft van de foto’s ingebonden was met de spiraal. Een melding op de site was genoeg om het geheel nieuw aangeleverd te krijgen.

Reviewer: Truus uit Wehl

Datum: 19-06-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Perfect, goede prijs-kwalitei verhouding

Beschrijf uw ervaring:
Mooi zonder verstorende barcode

Reviewer: Francis uit Gent

Datum: 18-06-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
FotoGoed staat garant voor een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

Beschrijf uw ervaring:
Software is makkelijk te gebruiken en laat een creatieve vormgeving toe. Daarnaast ook veel leuke sjablonen die het niettemin laagdrempelig maken. Leveringen gebeuren snel en resultaat is steeds naar wens.

Reviewer: Greta uit Janssens

Datum: 18-06-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekend

Beschrijf uw ervaring:
Het is heel gemakkelijk om een fotoboek te maken. De iconen geven het telkens aan. Het kan soms maanden duren voor ik een boek kan afmaken. Al die tijd blijft alles dat ik tot dan gemaakt heb mooi op de site staan. Een aanrader.

Reviewer: Ghislain uit Vanherle

Datum: 18-06-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede kwaliteit binnen aanvaardbare levertermijn. Jammer dat kortingactie 3 dagen later was.

Beschrijf uw ervaring:
Nvt

Reviewer: Gerhard uit Barneveld

Datum: 15-06-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Betrouwbaar

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb tweetal fotoalbums gemaakt, van klein en gemiddeld formaat. Kwaliteit afwerking is prima en ook de productie/verzending verliep op tijd.

Reviewer: Els uit belgie Deinze

Datum: 14-06-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
super en gemakkelijk

Beschrijf uw ervaring:
beste, super niet duur en gemakkelijk te maken met jullie voorgestelde gegevens. correcte levering en prijs&kwaliteit.

Reviewer: Erna uit Den Bosch

Datum: 14-06-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Helemaal prima.

Beschrijf uw ervaring:
Bij FotoGoed heb ik afgelopen jaren mooie fotoboeken voor de Dolfijn gemaakt. Privé heb ik canvassen en fotoboeken gemaakt. Ze waren mooi uitgevoerd, snel bezorgd en de prijs / kwaliteit is goed .

Reviewer: Rudi uit Fonteyn

Datum: 14-06-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goede service en kwaliteit van de fotoboeken!

Beschrijf uw ervaring:
Vlotte en kwalitatieve service

Reviewer: Gâtske uit Bergen

Datum: 08-06-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Het resultaat voor n foto met afwijkende maat op aluminium is prima geworden.

Beschrijf uw ervaring:
Mijn vraag voor n foto op aluminium met afwijkende maat (70x30cm) is goed behandeld. Er was n goede communicatie en vertrouwen over en weer. Ik kreeg duidelijke instructies hoe ik de foto kon aanleveren. We zijn blij met het resultaat. Bedankt.

Reviewer: Sylvia uit Den haag

Datum: 31-05-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Top

Beschrijf uw ervaring:
Al 5 fotoboeken gemaakt. Iedere keer weer mooie kwaliteit.

Reviewer: Jan uit Zwartsluis

Datum: 01-07-2022
Score: 1

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Service is enorm achteruitgegaan

Beschrijf uw ervaring:
Ik bestelde regelmatig naar tevredenheid een fotoboek bij FotoGoed: het product was voldoende, de prijs-kwaliteit-verhouding prima en bij een incidenteel probleem werd dit keurig opgelost. Helaas was mijn laatste fotoboek verkeerd geproduceerd (er zat aantoonbaar verschil tussen mijn bestelde product en het eindresultaat) en heeft de opstelling van de klantenservice ertoe geleid dat FotoGoed een klant kwijt is. Samengevat: verstuurde berichten worden genegeerd, problemen (met foto's aangetoond) ontkend en dit alles is vooral de schuld van de klant. Het is onmogelijk om middels telefonisch contact met FotoGoed een en ander toe te lichten en samen naar een oplossing te zoeken, want het telefoonnummer op de website geeft nooit gehoor. UPDATE NAV REACTIE FOTOGOED: het klopt dat Fotogoed heeft aangeboden het album te repareren. Wat Fotogoed echter niet vermeldt, is dat dit aanbod pas werd gedaan na ruim een maand na ontvangst van het verkeerd geproduceerde album en na vele mailtjes van mijn kant. Ook verzuimt Fotogoed te vermelden dat deze reparatie maar liefst 6 weken in beslag zou nemen; eerder pesterij dan een oplossing. Ik heb Fotogoed desalniettemin laten weten hen in de gelegenheid te stellen het album te repareren en hun verzendinstructies af te wachten. Hierna heeft Fotogoed (wederom) niks van zich laten horen. Hierop heb ik mijn creditcardmaatschappij gevraagd het betaalde bedrag te restitueren middels een chargeback. Toen dit gebeurd was, was Fotogoed er ineens wél als de kippen bij om hiertegen bezwaar te maken. Het betalingsplatform heeft vervolgens op basis van de door mij en Fotogoed aangeleverde stukken een onafhankelijk oordeel geveld. Hierbij is Fotogoed volledig in het ongelijk gesteld. Al met al waren we toen meer dan 3 maanden verder en heb ik elders een nieuw album moeten maken. Dat Fotogoed zich nu zelf slachtoffer noemt toont aan dat de plaat die dit bedrijf voor de kop heeft dikker is dan het gemiddelde fotoboek dat het produceert.

Reviewer: Karin uit Helmond

Datum: 27-05-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Bedrijf met hart voor klanten!

Beschrijf uw ervaring:
Mijn ervaring is alleen maar positief!

Reviewer: Marion uit Apeldoorn

Datum: 28-05-2022
Score: 6

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goed

Beschrijf uw ervaring:
Steviger fotopapier. Foto's op gelijke hoogte zetten is lastig. Raster lijkt leuk, maar werkt niet echt. Hema geeft een lijntje aan als ze op gelijke hoogte staan.

Reviewer: rob uit Vosse

Datum: 23-05-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goede service

Beschrijf uw ervaring:
Was niet tevreden over de kwaliteit en kreeg direct een nieuw album. Perfecte kwaliteit. Zeer tevreden.