Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Marloes uit Rossum

Datum: 19-01-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Klasse

Beschrijf uw ervaring:
Prachtig fotoboek met super kwaliteit foto's. Erg tevreden en blij met het resultaat.

Reviewer: Frederic uit Heintz

Datum: 19-01-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Alles prima verlopen

Beschrijf uw ervaring:
Snel, goede kwaliteit

Reviewer: Kaatje Roose uit Eksaarde

Datum: 19-01-2022
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goede en snelle, persoonlijke ondersteuning!

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb dit keer niet met de app maar online gewerkt. Dat gaat iets trager maar was een oplossing omdat ik problemen had met de app.

Reviewer: Jean-Pierre uit Wilrijk

Datum: 19-01-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima kwaliteit en service, zoals gewoonlijk

Beschrijf uw ervaring:
Ben al enkele jaren klant bij Fotogoed en de kwaliteit heeft me nog nooit ontgoocheld. De fotoboeken zien er prima uit en die laat je met plezier aan anderen zien. Ook een pluim voor de service afdeling die je snel en efficiënt helpt.

Reviewer: Frank Tak uit Hoogvliet Rotterdam

Datum: 19-01-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Precies zoals ik het bedacht hebt

Beschrijf uw ervaring:
Je krijgt wat je upload en met alle extra controle voordat je dat doet kan het bijna niet mislukken. Tekst is duidelijk, foto's niet te donker of te licht. Ben tevreden Misschien een minpuntje. Gebruik de 14 losse bladen voor in ringmap. Jammer dat ik die niet bedrukt kan laten bestellen.

Reviewer: Ruud uit Dordrecht

Datum: 19-01-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede kwaliteit tegen een lage prijs en zeer goede service

Beschrijf uw ervaring:
De producten zijn altijd van goede kwaliteit en de prijs is laag. Vooral de MAXI fotoboeken hebben een bodemprijs, terwijl de kwaliteit gelijk blijft. De software is zeer gebruiksvriendelijk en uitgebreid! Daarnaast is de service meer dan uitstekend. Op mijn vragen krijg ik altijd uiterlijk de volgende werkdag reactie. Ook de persoonlijke benadering van de service is erg fijn. Ze zijn ook altijd bereid mee te denken aan oplossingen en dergelijke. Al met al de beste (en ik heb diverse andere aanbieders gebruikt in het verleden; dus dit is een reële vergelijking)

Reviewer: Vera uit Maastricht

Datum: 17-01-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi

Beschrijf uw ervaring:
Fijn programma om in te werken. Snelle levering, ziet er heel leuk uit. Alleen jammer dat de uiteindelijke prijs (de btw wordt pas op het einde berekend) toch hoger uitvalt. Als je dan alles al hebt gemaakt, ga je dat natuurlijk niet meer cancellen.

Reviewer: Kathleen Wouters uit Schoten

Datum: 17-01-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Heel goed

Beschrijf uw ervaring:
Goede applicatie Meer sjablonen zou goed zijn De kalender XL - de dagen van de week zijn NIET (goed) leesbaar + soort dynamische kalender maken zodat je verjaardagen niet elk jaar opnieuw moet inbrengen

Reviewer: Guy uit Tienen

Datum: 17-01-2022
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Het is zoals ik verwacht

Beschrijf uw ervaring:
Elke jaar maak ik een fotoboek van het afgelopen jaar en telkens is dat zoals ik het wil. Alleen in 2019, met een ecologische lijm, viel het uiteen zodat ik het album een jaar later opnieuw heb laten maken. Positief is dat je de Fotogoed Designer kunt downloaden en zo een heel jaar aan je boek kan werken. Bovendien heeft het programma veel mogelijkheden maar die gebruik ik niet. In mijn fotobewerkingsprogramma maak ik telkens heel A4 blad op dat dan blad vullend gebruikt wordt zodat ik een identiek PDF boek kan maken.

Reviewer: Jeanet uit Den Helder

Datum: 17-01-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Altijd Goed!!!

Beschrijf uw ervaring:
Fijn programma om mee te werken en de boeken zien er prima uit!

Reviewer: Jürgen uit Aalter

Datum: 16-01-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Steeds de beste service!

Beschrijf uw ervaring:
Mocht elk bedrijf er dezelfde filosofie op na houden voor wat klantentevredenheid betreft, dan zou de online-shopping-wereld er heel wat mooier uit zien!

Reviewer: Chris Janssens uit Kalmthout België

Datum: 15-01-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Al jaren werk ik met jullie en nog steeds erg tevreden.

Beschrijf uw ervaring:
Heel veel mogelijkheden om alles zelf in de hand te houden. Eén minpuntje, bij het toevoegen van de tekst zou de gebruikte letterkeuze bovenaan moeten komen de eerste keer. Nu moet je steeds opnieuw naar beneden scrollen om hetzelfde lettertype te vinden. Eventueel nog een minpuntje, ik maak de foto's bewust lichter voordat ik ze op de pagina zet maar toch blijven de foto's bij jullie steeds aan de donkere kant. Juist deze week aan iemand aangeraden om jullie boeken te gebruiken.

Reviewer: Margriet uit Zwijndrecht

Datum: 13-01-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Snelle levering, goede kwaliteit.

Beschrijf uw ervaring:
Weer zeer tevreden met mijn jaarboek. Dit keer de gewone kwaliteit papier genomen, is ook van goede stevige kwaliteit. Prima in orde!

Reviewer: Frank uit Kruibeke

Datum: 13-01-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
weeral super!

Beschrijf uw ervaring:
Elk jaar maak in mijn jaarboek, tussen de 140 en 160 bladzijden. Telkens schitterend afgezwerkt door FotoGoed, nu ook weer puik werk!

Reviewer: Nicole Hamelrijck uit Halle

Datum: 13-01-2022
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goede hulp van de helpdesk met een prachtig album als resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Ik maak een jaarlijks foto-album. Toen ik dit wou opladen gaf de PC een foutmelding aan en weigerde het product op te laden. Ik kon de fout niet zelf corrigeren want ze zat in het gebruikte programma. Na contact met de helpdesk (tijdens de kerstperiode) mocht ik mijn album via wetransfer doorsturen. Nog dezelfde dag kreeg ik mijn album terug, gecorrigeerd, zodat ik het kom opladen. Het zopas toegestuurde foto-album is top van kwaliteit en vormgeving. Voor mijn volgende albums doe ik opnieuw beroep op FotoGoed.

Reviewer: Martin Broek uit Amsterdam

Datum: 13-01-2022
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Duidelijk en vlot.

Beschrijf uw ervaring:
Heldere software. Snelle afhandeling.

Reviewer: Monique Rooijakkers uit DONGEN

Datum: 06-01-2022
Score: 5

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Matig tot voldoende.

Beschrijf uw ervaring:
Technisch een mooi boek en een heel fijn programma om het mee te creëren. Mooie prijs voor een groot A4 fotoboek. Een heel groot nadeel wat ik nu al twee keer ervaar is dat de kleuren van de foto's niet overeen komen. Kleuren zijn donkerder en minder helder dan in het origineel. Dat is erg jammer. Hierdoor ga ik mijn volgende boek toch elders proberen.

Reviewer: Frans uit Spaubeek

Datum: 02-01-2022
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Al jaren onder de indruk van jullie kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
Goede prijs-kwaliteit verhouding en perfecte software. Leuke acties altijd

Reviewer: florrie uit Amsterdam

Datum: 31-12-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
mooi product en snelle service

Beschrijf uw ervaring:
Ondanks het feit dat er nog een enkel dingetje verbeterd kan worden in het opmaakinstrumentarium, is Fotogoed een prima bedrijf. Het opmaken gaat goed, het programma en de bestelprocedure zijn makkelijk en de service is goed en snel.

Reviewer: Gust Bluekens uit Zoersel

Datum: 30-12-2021
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zelfs in deze drukke periode Kerst en Nieuwjaar, toch tijdig geleverd, Bedankt

Beschrijf uw ervaring:
Erg tevreden over de foto's , dat ze iets te donker uitvallen ligt aan.... Succes verder en tot een volgende keer Gust

Reviewer: Joh uit Brussel

Datum: 30-12-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Vlot en handig.

Beschrijf uw ervaring:
De online ontwerpmodule is handig omdat je niets hoeft te downloaden, maar de interface lijkt wel een beetje gedateerd. Toch is het ons gelukt. Afdrukkwaliteit is OK en in evenwicht met de kostprijs. Levering was heel vlot.

Reviewer: Hannie uit Eindhoven

Datum: 30-12-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi fotoboek en kalender

Beschrijf uw ervaring:
De bestelde kalender en het fotoboek zijn van prima kwaliteit papier en mooie druk. Alleen jammer dat niet duidelijk was op de website dat de drukpersen stillagen, toen ik het fotoboek bestelde. Uiteindelijk werd het fotoboek na 13 werkdagen verzonden. Gelukkig was de kalender wel gewoon na 5 werkdagen klaar. Complimenten ook voor de snelle reacties via mail op mijn vragen over het fotoboek.

Reviewer: Colin uit Leiden

Datum: 30-12-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goed kwaliteit afdrukken

Beschrijf uw ervaring:
Kerstkaarten ontworpen en besteld. Ontwerp proces was prima. Duurde iets langer dan verwacht om ze te ontvangen maar de kwaliteit was zeer goed.

Reviewer: Denise uit De kwakel

Datum: 30-12-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Ziet er weer uitstekend uit.

Beschrijf uw ervaring:
Het boek ziet er weer prachtig uit. Het programma om het album te maken mag wat uitgebreider. Je kan wat pictogrammen gebruiken om je album aan te kleden, maar die zijn mwah. De binding van het boek is mooi gedaan. Ik kies altijd de vierkante versie met ca. 100 pagina 's. Dan kan ik er nog wat souvenirs inplakken en blijft de kaft prima. Ben weer blij met ons boek.

Reviewer: Ulrike uit Vichte

Datum: 30-12-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Elk jaar opnieuw happy met het album

Beschrijf uw ervaring:
Tot nu toe zijn we elk jaar opnieuw zeer tevreden met de kwaliteit van het album. Misschien is het tijd om een paar foto filters aan te brengen aan het programma en het een beetje te moderniseren met hippe applicaties. Verder alles zeer goed! Ook super snelle levering!