Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Gilbert uit Tielt

Datum: 24-02-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Een mooie aanwinst

Beschrijf uw ervaring:
Ik maak een album met losse bladen. Bij de vorige bestelling kreeg ik een perfect uitgevoerd order en bij deze bestelling was dit evenzo. De foto's zijn mooi afgedrukt en in de kleuren zoals ik ze op mijn pc zie en de tekst is perfect scherp en duidelijk leesbaar. Voor zover ik weet is fotogoed het enige labo die albums via losse bladen in haar assortiment heeft. En nog iets : geregeld promoties zijn steeds interessant en mee te nemen. Ook deze keer heb ik gebruik gemaakt van een promotie en het order werd vrij snel uitgevoerd, alhoewel ik voldoende geduld heb en kan wachten.

Reviewer: adrie uit Roosendaal

Datum: 24-02-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goed en snel

Beschrijf uw ervaring:
prima

Reviewer: Johan uit Lochristi

Datum: 24-02-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Schitterend fotoalbum afgeleverd door Fotogoed

Beschrijf uw ervaring:
Fotogoed designer is een uitgebreide tool, waarmee foto's in enkele klikken op spectaculaire wijze verbeterd worden. Voeg daarbij de uitstekende ondersteuning van Nicole, die op vrijdag avond, rond 19.30u nog de moeite doet om een e mail te beantwoorden. Ronduit enig in haar soort.

Reviewer: R J Bosma uit Walterswald

Datum: 23-02-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekend

Beschrijf uw ervaring:
Goede prijskwaliteit verhouding, uitstekende klantenservice

Reviewer: Koen uit Genk

Datum: 23-02-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Fijne ervaring bij de aankoop van een poster

Beschrijf uw ervaring:
Na enkele fotoboeken had ik nu een fotoposter besteld. Zoals dat bij de fotoboeken het geval was, dacht ik dat ik ook een pdf-versie van de poster zou ontvangen. Dit is fijn om in coronatijden naar familieleden te kunnen doorsturen. Dit bleek niet standaard het geval, maar de klantenservice heeft me op vrijdagavond en zaterdag heel goed geholpen, zodat ik de pdf van mijn poster toch mooi op zaterdag kreeg toegemaild. Hartelijk dank !

Reviewer: TANIA uit Maldegem

Datum: 21-02-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede kwaliteit !

Beschrijf uw ervaring:
Kwalitatief product.

Reviewer: poolke uit maasmechelen

Datum: 20-02-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
perfect!

Beschrijf uw ervaring:
helemaal naar wens - niets op aan te merken!

Reviewer: Linda uit Horst

Datum: 17-02-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Fijn foto programma wat makkelijker werkt.

Beschrijf uw ervaring:
Het programma om je albums te maken werkt fijn. Is makkelijk en handig

Reviewer: Willie uit Tegelen

Datum: 16-02-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
snelle, goed service, mooie albums

Beschrijf uw ervaring:
snelle, goed service, mooie albums

Reviewer: Rianne uit Vorstenbosch

Datum: 16-02-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Snelle levering, goede kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
Levering naar verwachting

Reviewer: marianne uit Brielle

Datum: 16-02-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede service , goed product

Beschrijf uw ervaring:
Werd telefonisch prima geholpen

Reviewer: Christel uit Bernards

Datum: 16-02-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Gemakkelijk programma en een mooi resultaat!

Beschrijf uw ervaring:
Gemakkelijk programma en een mooi resultaat!

Reviewer: Tine uit Sint-Pauwels

Datum: 15-02-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer behulpzame medewerkers en topkwaliteit fotoalbums

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb reeds verschillende MAXI fotoalbums bij FotoGoed gemaakt met steeds een fantastisch eindresultaat. Jammer genoeg stootte ik deze keer op een wel heel vervelend probleem... Ik was al een heel eind gevorderd in mijn MAXI album toen plots de software blokkeerde: telkens ik een tekstkader wou bewerken, crashte de software. De oorzaak van het probleem is nog steeds niet bekend, maar de medewerkers van FotoGoed hebben mij met raad en daad bijgestaan - zelfs in het weekend en buiten de werkuren door de week. Resultaat: weer een MAXI album waarover ik alweer in de wolken ben. Met speciale dank aan Nicole en Cees van FotoGoed: dikke MERCI voor jullie hulp. Jullie zijn de beste!

Reviewer: Eefjan uit Odijk

Datum: 15-02-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Geweldige service en prachtig resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Ik werd goed geholpen met mijn anders dan standaard maten en dat terwijl het weekend was. De prijs was ook zeer schappelijk.

Reviewer: Paul uit Maaseik

Datum: 14-02-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goede prijs - kwaliteits verhouding

Beschrijf uw ervaring:
Zeer fijne en professionele uitleg

Reviewer: Patrick uit HEUSDEN

Datum: 13-02-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer mooi product

Beschrijf uw ervaring:
Leveringstermijn iets langer dan aangegeven

Reviewer: Anja uit Lelystad

Datum: 13-02-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekende albums

Beschrijf uw ervaring:
Snel geleverd, goede uitleg erbij over de kou en dat het album moet acclimatiseren. Mooie heldere foto's.

Reviewer: Rita uit Gullegem

Datum: 13-02-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Altijd heel kwaliteitsvol

Beschrijf uw ervaring:
De foto's voldoen zeker aan de gewenste kwaliteit. Het gaat vlot om een fotoboek te maken. Er zijn heel wat mogelijkheden om de achtergrond aan te passen. Meestal krijg je de bestelling binnen de 10 dagen.

Reviewer: Frans Meul uit Edegem

Datum: 13-02-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goed, degelijk fotoalbum

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb niet veel ervaring met de Fotogoed Designer. Ik maak mijn lay-out in MS Publisher en exporteer dan de pagina's als 300dpi jpegs. Die kan ik dan gewoon in de Designer inplakken en tot paginagrootte formateren. Het afgedrukte album oogt zeer scherp en werd degelijk ingebonden. Ik kom terug.

Reviewer: Judith uit Hoogeveen

Datum: 12-02-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super!

Beschrijf uw ervaring:
Zoals altijd weer snelle vlotte afwerking met heel mooi resultaat. Mijn keuze van mat-de-luxe papier was opnieuw een goede keus. Ik neem dan op de koop toe de wat stroef verlopende software op mijn Mac.

Reviewer: Erik uit Dendermonde

Datum: 10-02-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mijn fotoalbum is van topkwaliteit, ik ben heel te

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben al jaren klant bij FotoGoed en ben nog steeds tevreden over de prijs-kwaliteit van jullie producten en diensten.

Reviewer: jwa uit valkenswaard

Datum: 09-02-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Software met veel mogelijkheden

Beschrijf uw ervaring:
Ben al jarenlang klant van wege de vele ontwerp mogelijkheden. Op een aantal punten (clipart, lettertypen, en enkele zaken die de gebruiksvriendelijkheid vergroten) zou echter een 'opfrissing' van de menu's gewenst zijn

Reviewer: Caty uit Geesteren

Datum: 09-02-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Alles perfect in orde.

Beschrijf uw ervaring:
Een vijftal boeken laten afdrukken. Allemaal dik oké en precies zoals gewenst. Werden binnen een week geleverd. Leuk iedere maand die aanbiedingen en acties. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik fotoboeken ga maken.

Reviewer: Maut uit Ede

Datum: 09-02-2021
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Ik blijf tevreden

Beschrijf uw ervaring:
Ik blijf tevreden. De laatste keer heb ik vier extra lege bladzijdes gekregen. Waar dat door komt is mij niet duidelijk. Achteraf nog even naar het project gekeken, maar ik zag het niet.

Reviewer: D uit Bergschenhoek

Datum: 09-02-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie kwaliteit fotoboeken!

Beschrijf uw ervaring:
Mooie fotoboeken in goede kwaliteit. Snel afgedrukt en verwerkt. Software werkt super simpel met heel veel bewerking mogelijkheden. Ook super fijn is dat het logo verwijdert kan worden. Staat net wat chiquer :-)