Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Frank uit Aalst

Datum: 06-05-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
mooi boek en vlotte levering

Beschrijf uw ervaring:
alles naar wens, behalve de verzendkosten die verdubbeld werden bij bestelling van 2 identieke boeken

Reviewer: Francis Marien uit Boortmeerbeek

Datum: 06-05-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Volmaakt bestaat niet, uitstekend daarentegen wel!

Beschrijf uw ervaring:
Onze 24 en 25ste (maxi-)fotoboeken zijn weer in perfecte staat en vrij vlug (na 1 week) toegekomen. Schitterend resultaat tegen aan-vaardbare prijs! Mail naar 'Klantenservice' of 'Sales' wordt zeer vlug beantwoord. Ons volgend project zal zeker terug voor jullie zijn!

Reviewer: Jaap uit Apeldoorn

Datum: 04-05-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Topproduct voor mooie prijs

Beschrijf uw ervaring:
Na de albums voor onze kinderen waren wij nu zelf aan de beurt. Het resultaat van 4 fotoalbums mag er zijn. Ligt natuurlijk ook aan de personen die op de foto's staan ;-)

Reviewer: Katrien uit Buggenhout

Datum: 02-05-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Eenvoudig en snel

Beschrijf uw ervaring:
Gemakkelijk snel foto’s op allerlei producten. Snel geleverd.

Reviewer: Ann Verboven uit Niel

Datum: 29-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
vlot verlopen

Beschrijf uw ervaring:
Alles verliep naar wens

Reviewer: Ans Janssens uit Berkel-Enschot

Datum: 28-04-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Gemakkelijk programma, beperkte mogelijkheden, goed resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Heel fijn dat ze losse fotobladen aanbieden!

Reviewer: Ingrid uit venlo

Datum: 25-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Aanrader

Beschrijf uw ervaring:
Sinds een aantal jaren maak ik mijn foto albums via Fotogoed.nl en dit tot volle tevredenheid. Het is een gebruikersvriendelijk programma en een kind kan de was doen. Het draait zowel op Windows als IMac/Apple prima. Jammer is wel dat het penseeltje, waarmee een kleur uit een foto als achtergrond gebruikt kan worden, alleen beschikbaar is in Windows en niet via Apple. Cees en Nicole van de klantenservice beantwoorden vragen erg snel en correct, alleen wat het penseeltje betreft moeten ze helaas ook het antwoord schuldig blijven! Niettemin blijf ik de albums toch via Fotogoed maken.

Reviewer: angela uit Wognum

Datum: 22-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
prima service met prima product als resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Het eerste boek is uitmuntend, in het 2e boek troffen we helaas een pagina aan die aan de onderzijde losliet. Direct berichtgeving gegeven (op vrijdagavond) en op zaterdag al evengoed reactie terug. Echt geweldig. Het wordt snel en makkelijk opgelost en ik heb weer een geweldig product voor jaren in huid.

Reviewer: Mieke uit Uddel

Datum: 21-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prachtig

Beschrijf uw ervaring:
Foto's nog scherper geworden als te zien was op mijn computer.

Reviewer: Pieter uit Amersfoort

Datum: 21-04-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi album van leuke herinneringen.

Beschrijf uw ervaring:
Na een fout in de druk netjes een nieuw album gekregen. Goede service.

Reviewer: Gerhard Wilts uit Barneveld

Datum: 21-04-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Kwaliteit en snelheid

Beschrijf uw ervaring:
Een A5-fotoboekje, zeg maar een mini-album, kreeg ik verrassend snel thuisgestuurd. Netjes verzorgd en goed afgewerkt. Ik ben er blij en tevreden mee.

Reviewer: Jan uit Wijk bij Duurstefe

Datum: 21-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekend

Beschrijf uw ervaring:
Snelle levering en goede kwalieteit. Geen minpuntjes.

Reviewer: Barbara uit Rieg

Datum: 21-04-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
De opmaak was overzichtelijk en de bestelling was super snel.

Beschrijf uw ervaring:
Vlot, duidelijk, overzichtelijk. Je kan er aan werken wanneer je tijd hebt. Nadien vind je het heel makkelijk terug om er verder aan te werken. Het doorsturen ging volte, zonder opmerkingen.

Reviewer: Enny uit Den Haag

Datum: 21-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima service en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Beschrijf uw ervaring:
Het is telkens weer een feest om een fotoboek van Fotogoed te ontvangen! Het is even werken eraan, maar dan heb je ook wat. De service is goed en snel, de gebruikersvriendelijkheid hoog. De uitbreiding tot 160 pagina's wordt nergens anders zo aantrekkelijk geboden. Dank Fotogoed!

Reviewer: j uit belgie

Datum: 19-04-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekende kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
Uitstekende kwaliteit: eenvoudige software om je eigen album te ontwerpen, zeer degelijke kwaliteitsvolle albums die er na meerdere jaren no even goed uitzien.

Reviewer: pollie uit gregoor

Datum: 14-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
alles ok!

Beschrijf uw ervaring:
zoals gewoonlijk: stipt en degelijk

Reviewer: Cornelis Kipping uit EDE GLD

Datum: 14-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Perfect uitgevoerd

Beschrijf uw ervaring:
Perfect uitgevoerd en snel geleverd

Reviewer: Boris uit Voorhout

Datum: 14-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekende service en drukkwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
In het verleden al vaker bij Fotogoed albums gemaakt, maar nu voor het eerst mbv InDesign als PDF aangeleverd. Er zijn heel wat versies over en weer gegaan voordat alles klopte, maar men bleef geduldig en behulpzaam. Top! Het eindresultaat is erg mooi, net als bij de eerdere bestellingen via de Fotogoed software. Voor mij de eerste keuze, beduidend mooier dan een Hema of Albelli e.d.

Reviewer: Petra uit Nunspeet

Datum: 14-04-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Topbedrijf!

Beschrijf uw ervaring:
Ik ervaar een heel goede samenwerking en punctueel beantwoorden van vragen. Een heel goed bedrijf met mooie eindproducten!

Reviewer: Yvonne uit Arnhem

Datum: 12-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Altijd goed!

Beschrijf uw ervaring:
Meerdere maxi albums met over de 120 pagina's in afgelopen jaren besteld. Ze worden steeds beter. De (zo goed als) flatlaybinding bevalt ook goed. Verzending echt heel snel, in 3 dagen had ik het binnen. Kwaliteit perfect! Met de klantenservice heb ik deze keer geen contact gehad, maar de ervaring met de klantenservice van Fotogoed is in het verleden altijd bijzonder prettig geweest.

Reviewer: Hilde uit Borgerhout

Datum: 12-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Beste kwaliteit/prijs fotoboek!

Beschrijf uw ervaring:
Voor het zoveelste jaar op rij 2 fotoboeken besteld. Alles was perfekt naar wens. Kon mijn vorige, persoonlijke layouts terug gebruiken, dus het fotoboek was snel af. Goede kwaliteit papier van het fotoboek en veel keuze in afwerkingsformaten.

Reviewer: Pol Verschuere uit edaf419f-0325-e311-972d-00155d00042a

Datum: 12-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super service, super kwaliteit, supersnel,

Beschrijf uw ervaring:
In 2021 bestelde en ontving ik al 5 fotoalbums. Vijfmaal was ik zeer tevreden. Heel binnenkort stuur ik mijn zesde bestelling. Als ik niet tevreden was zou ik niet blijven bestellen.

Reviewer: Hans uit VELDHOVEN

Datum: 11-04-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
mooi resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Goede ondersteuning in het helpen van mijn creativiteit te ontplooien. Mooie sjablonen, uit snede maken, kleur en licht bewerking. kortom mooi resultaat voor een goede prijs

Reviewer: freddy adriaenssens uit sint niklaas

Datum: 08-04-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
supergoed

Beschrijf uw ervaring:
sinds jaren mijn vaste leverancier grote formaatkeuze prachtige afwerking zeer gebruiksvriendelijk ruime keuze in versieringen en gadgets kortom aan te bevelen

Reviewer: Anne-Marie uit Vught

Datum: 08-04-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima

Beschrijf uw ervaring:
Het samenstellen van het fotoboek online vond ik nogal een gepuzzel naarmate ik meer foto's had geuploar. Daar moest ik zelf even een methode bij bedenken. Toen ik die eenmaal had, ging het prima. Website niet zo overzichtelijk, het duurde best lang voor ik de eerste keer mijn opgeslagen project terugvond. Kwaliteit van het fotoboek heel goed.