Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Nadine uit Halle

Datum: 09-12-2019
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Kwalitatieve producten en professionele, hulpvaardige medewerkers achter de schermen die er alles aa

Beschrijf uw ervaring:
Tot op heden altijd tevreden over fotoalbums en fotokalenders, de producten die ik reeds een aantal keer heb besteld. Kan altijd beroep doen op de medewerkers achter de schermen bij technische problemen en deze worden altijd netjes opgelost. Medewerkers zoeken naar een oplossing tot ze deze ook vinden. Het resultaat mag er zeker zijn.

Reviewer: Johan uit Lochristi

Datum: 09-12-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zoals steeds super goed

Beschrijf uw ervaring:
Snelle levering mooi product. Producten van Fotogoed mogen gezien worden. Zoals altijd zeer tevreden.

Reviewer: Esther uit Zevenaar

Datum: 08-12-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Fantastisch

Beschrijf uw ervaring:
Maken van het album ging heel gemakkelijk, bestellen ging heel soepel en de levering was in no time. Super service

Reviewer: Martin uit Zevenhuizen

Datum: 08-12-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Superservice, meedenken met klant

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben begonnen met een fotoboek XXL. Achteraf was het beter geweest om de maxi XXL te kiezen. Na een telefoontje met de klantenservice is e.e.a. technisch omgezet naar maxi XXL en was ik voordeliger uit met de bestelling van 3 fotoboeken. Dank voor de geboden mogelijkheid. TOP service!

Reviewer: Hilda Van Win uit Antwerpen

Datum: 08-12-2019
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Ben tevreden

Beschrijf uw ervaring:
Gemakkelijk; vlotte service

Reviewer: Jee De Jee uit Haarlem

Datum: 03-12-2019
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Eenvoudig te maken, op te loaden en binnen een week thuis.

Beschrijf uw ervaring:
Positief en zal zeker meer boeken maken.

Reviewer: Marius uit Huizen

Datum: 02-12-2019
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Foto = Goed, prijs = Goed

Beschrijf uw ervaring:
Het was weer een snelle levering met hoge kwaliteit. Makkelijke software om mee te werken, en prima hulpfilmpjes op youtube.

Reviewer: Jan van Wordrage uit Zaltbommel

Datum: 02-12-2019
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goed om mee te werken

Beschrijf uw ervaring:
goed om mee te werken, beeld naar voren halen(foto laten staan en beeld vergroten en naar voren halen).

Reviewer: Ruben Therry uit Zonnebeke

Datum: 01-12-2019
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie boeken

Beschrijf uw ervaring:
Kleuren en fotopapier zijn uitstekend. De kaft zou dikker en steviger mogen zoals bijvoorbeeld bij andere hardcover boeken, nu is het karton te plooibaar waardoor het stevigheid mist, zeker bij 160 bladzijden biedt het te weinig ondersteuning.

Reviewer: Marijke uit Hoogersmilde

Datum: 01-12-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
fantastische service

Beschrijf uw ervaring:
Zoals altijd was mijn boekje gemakkelijk te maken, met de goede software en was het eindresultaat snel en goed verpakt in mijn brievenbus. Het eindresultaat was nog mooier geworden, dan ik op mijn computerscherm gezien had. Dus zoals altijd, alle lof voor Fotogoed!

Reviewer: Harry uit Culemborg

Datum: 01-12-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer verrassend goed

Beschrijf uw ervaring:
Het is de eerste keer dat ik bij jullie een vakantie album heb besteld na eerdere mindere albums bij een concurrent te hebben besteld. Ik begon aan mijzelf te twijfelen maar dat is door de kwaliteit bij jullie gelukkig weer hersteld. De kleuren en de hoogglans zijn prachtig. Alleen jammer dat jullie software nog niet geschikt is voor mijn iMac.

Reviewer: anita uit maasmechelen

Datum: 01-12-2019
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
super tevreden

Beschrijf uw ervaring:
Mooie kwaliteit met heel veel bewerkingsmogelijkheden voor uw foto's

Reviewer: Marie-Louise uit Turnhout

Datum: 29-11-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Schitterende Textielposters ontvangen.

Beschrijf uw ervaring:
FotoGoed heeft recent ook Textielposters van canvas in het assortiment en het concept sprak me erg aan en heb er twee besteld. Mijn verwachting is helemaal uitgekomen, schitterend product, snel geleverd en 1 hangt te pronken boven de bank en de andere is een cadeau voor de Kerst.. Aanrader!!

Reviewer: Frank uit Kermt-Hasselt

Datum: 28-11-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer mooie fotoboeken met een perfecte afwerking

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb ook reeds boeken laten maken bij andere ontwikkelaars maar sinds ik Fotogoed ken twijfel ik niet meer.... ik blijf bij Fotogoed omwille van de perfect afgewerkte produkten!!!

Reviewer: Jasmien uit Antwerpen

Datum: 09-12-2019
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Ons boek ziet er goed uit en is heel snel geleverd waar ik heel blij om was!

Beschrijf uw ervaring:
Ons boek ziet er zeker goed uit en is heel snel geleverd waar ik heel blij om was! Ook leuk dat je er offline aan kan werken en dat in een bestand hebt op je computer! Snelle klantenservice!

Reviewer: Elvire Biets uit Heers

Datum: 27-11-2019
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
tevreden klant

Beschrijf uw ervaring:
Mooie producten, correcte service en prijsverhouding

Reviewer: Sandra uit Tilburg

Datum: 27-11-2019
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Hoge kwaliteit en snelle service

Beschrijf uw ervaring:
Ze leveren snel en de kwaliteit is altijd goed.

Reviewer: Rob uit Veenendaal

Datum: 27-11-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie kleurweergave en daarbij mooi vlak liggend zodat landschap over de beide pagina's te plaatsen

Beschrijf uw ervaring:
Prima handteerbare software waarmee indien nodig de foto's ook nog bewerkt kunnen worden. Daarbij kun je na het bestellen het fotoboek al online inzien.

Reviewer: Fataneh uit Den Haag

Datum: 23-11-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
uitstekend

Beschrijf uw ervaring:
zeer goed kwaliteit, prijs, advice en uitleg. Ik heb voor mijn vadersverjaardag verzocht mijn bestelling binnen 3 dagen inleveren en zij hebben op eigen kosten via DHL dit voor mij geregeld. 100% tevreden.

Reviewer: Ivan uit Zillebeke

Datum: 23-11-2019
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Vakmanschap

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een prima ervaring met de firma. Alles naar wens en correct afgehandeld. Een aanrader!

Reviewer: Perry uit Bergeijk

Datum: 23-11-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede service, snelle levering en supermooi product.

Beschrijf uw ervaring:
Ik werd snel per e-mail geholpen met enkele vragen die ik had. Levering van mijn bestelde product ging erg snel. Super tevreden!

Reviewer: René uit Sallent de Gállego

Datum: 23-11-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Snel en goed

Beschrijf uw ervaring:
Goede kwaliteit en snelle afhandeling van de bestelling!

Reviewer: Ruud uit Dordrecht

Datum: 23-11-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie, stevige fotoboeken en goede service

Beschrijf uw ervaring:
Eenvoudig te gebruiken software, uitstekende resultaten en snelle levering. Bij vragen en problemen met de software snelle en goede service. En dat voor een uitstekende prijs, zeker samen met de vele aanbiedingen! Kortom uitstekend.

Reviewer: Sabine uit Riel

Datum: 18-11-2019
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede kwaliteit, goede service, snel geleverd

Beschrijf uw ervaring:
Goede kwaliteit, goede service, snel geleverd

Reviewer: Sien uit Geluwe

Datum: 18-11-2019
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie print, vlotte levering

Beschrijf uw ervaring:
Mooie print, vlotte levering