Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Petra uit Lobith

Datum: 26-07-2021
Score: 5

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Altijd goed en snel

Beschrijf uw ervaring:
Altijd goede kwaliteit. Dit maal met A5 boekje geen mooie snijrand aangehouden. Jammer.

Reviewer: Paul uit Buren

Datum: 18-07-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Positief

Beschrijf uw ervaring:
Positief

Reviewer: Ineke uit Loenen aan de Vecht

Datum: 18-07-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Tevreden

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben tevreden, over mijn foto bladen A4 maat.

Reviewer: Marco uit Boortmeerbeek

Datum: 18-07-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede kwaliteit, computerprogramma wat ouderwets

Beschrijf uw ervaring:
Zondag besteld, vrijdag in huis. Met 2 + 1 aanbieding goede prijs-kwaliteitverhouding. Achteraf krijg je de keuze of je logo van Fotogoed in het boek wilt. Als je dat niet wilt, kost dat 5 euro per boek extra.

Reviewer: Frank uit Amsterdam

Datum: 15-07-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi product ziet er netjes uit

Beschrijf uw ervaring:
Ik bestel al jaren boeken bij fotogoed en de boeken zijn erg mooi. Het zijn geen goedkope boeken maar wel mooie kwaliteit afdrukken van je dierbare herinneringen. Software matig zou er nog wel iets verbeterd kunnen worden want met mijn iMac kan ik alleen gebruik maken van het online programma. Ook heb ik af en toe error meldingen gehad maar dat heb ik doorgegeven en daar wordt aan gewerkt. De klantenservice is goed en reageert vlot op vragen en verzoeken. Een van de redenen dat ik fotogoed gebruik is de prijs/kwaliteit verhouding die goed is en dit bedrijf biedt boeken aan tot maar liefst 160 bladzijdes veel andere bedrijven tot 120.

Reviewer: Mirjam uit Amsterdam

Datum: 14-07-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Meer dan klantvriendelijk

Beschrijf uw ervaring:
Op elke vraag wordt snel en duidelijk gereageerd. De medewerkers helpen net zolang tot het probleem is opgelost. Ontzettend aardig en klantgericht.

Reviewer: Francis uit Bergen

Datum: 14-07-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Aan te bevelen

Beschrijf uw ervaring:
Het formaat voor de tuinposters die ik wilde bestellen was niet beschikbaar. Fotogoed heeft voor dezelfde prijs een aangepast formaat aangeboden. Dat ging allemaal vlot en snel. Als gewoonlijk was het resultaat was perfect verzorgd.

Reviewer: netty uit teteringen

Datum: 14-07-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
heel goed

Beschrijf uw ervaring:
gemakkelijk te maken en vlugge verzending

Reviewer: Enny uit Den Haag

Datum: 11-07-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Fotoboeken van Fotogoed zijn van de hoogste kwaliteit!

Beschrijf uw ervaring:
Telkens weer ben ik verrast door de kwaliteit en de service van Fotogoed. Een zeer professioneel bedrijf. Veel dank!

Reviewer: Jeanette uit Costa del Silencio

Datum: 11-07-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Super!

Beschrijf uw ervaring:
Ontzettend leuk om op afstand blij te maken met in dit geval een foto kalender. Goede kwaliteit..prima service..gied bereikbaar. Ik zou FotoGoed absoluut aan bevelen.

Reviewer: Pieta Hensen uit Waalwijk

Datum: 11-07-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goede snelle service van een goede kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
top

Reviewer: Antonie Deelen uit Heeze

Datum: 11-07-2021
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Bijna tevreden.

Beschrijf uw ervaring:
Hoogglans besteld en voor hoogglans betaald, maar zijdeglans geleverd. Daarom kan ik niet honderd procent tevreden zijn. Verder is het wel een mooi boek, dat ik iedereen durf te laten zien.

Reviewer: Fam. Koops uit Leusden

Datum: 10-07-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie prijs resultaat boven verwachting goed

Beschrijf uw ervaring:
We wilden wat oude vakantiefoto's omzetten naar tuinposters op groot formaat. Goede begeleiding gehad aangaande onze vragen over de te verwachten kwaliteit van de afdrukken. Het geheel besteld voor een lage prijs (met een actie) en binnen enkele dagen ontvingen we de tuinposters, het overtrof al onze verwachtingen en ze pronken nu in onze tuin en serre.. een aanrader!!

Reviewer: Marja Keijzer uit Amsterdam

Datum: 10-07-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede service

Beschrijf uw ervaring:
Ondersteuning en snelle levering

Reviewer: Kim uit Zulte

Datum: 11-07-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi afgewerkt product

Beschrijf uw ervaring:
Heel veel keuze, correcte prijs, keuze in afwerkingsgraad, stevig verpakt, … Ik maakte de fotoboeken met de online designer en vond wel dat het wat traag verloopt. Ook kwam ik plots op een valse site van jullie terecht. Gelukkig had ik het snel door.

Reviewer: mariska uit voorhout

Datum: 09-07-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
geweldig

Beschrijf uw ervaring:
al heel veel mooie foto boeken .canvas doeken en trouwboeken laten maken . dat was altijd dik in orde. mooi sterk papier mooi in de kaft. een keer hadden wij een boek dat niet goed was gekaft. zonder een probleem kregen wij een andere . Daar word je blij van . Dus ik blijf bij fotogoed .

Reviewer: Hilda uit Maarssen

Datum: 09-07-2021
Score: 6

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Ze doen wat ze beloven.

Beschrijf uw ervaring:
Ik werk jaren met Cewe en moet wel wennen aan hun systeem.

Reviewer: Sonja uit Maasmechelen

Datum: 05-07-2021
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Geweldige service

Beschrijf uw ervaring:
Weer een schitterend mooie album gemaakt met hulp van professionele medewerkers van Fotogoed. Dank jullie wel.

Reviewer: Ramona uit Ijsselstein ut

Datum: 05-07-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Toegankelijk programma met veel opties

Beschrijf uw ervaring:
Programma is makkelijk om mee te werken. Resultaat is mooi geworden. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wel ietwat dunne bladen.

Reviewer: Francis Marien uit Boortmeerbeek

Datum: 05-07-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Een fotoboek dat niet toekomt wordt gratis opnieuw gedrukt én met dezelfde kwaliteit van altijd.

Beschrijf uw ervaring:
4 Dagen, na de melding dat het fotoboek verzonden was, namen we contact op om mee te delen dat we nog steeds niets ontvangen hadden (we waren nochtans constant thuis). We zijn dan ook zeer tevreden met de klantvriendelijke aanpak van dit probleem, want 14 dagen later ontvingen we gratis een nieuw exemplaar (ons verdwenen exemplaar hadden we besteld zonder logo, voor 't nieuwe mocht het één met logo zijn; zo konden we zien welk zou toekomen). Niet ieder bedrijf zal zomaar een fotoboek (ter waarde van 82 €) dat niet toekomt (verloren of gestolen), gratis opnieuw drukken én met dezelfde kwaliteit van altijd! Dit verdient 1000x dank en 5 sterren!

Reviewer: Bigpixel uit Haren

Datum: 05-07-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prachtig boek.

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb 4 boeken besteld. Ik ben er blij mee. De kleuren zijn hier en daar iets minder goed dan verwacht. Ik denk dat het komt door het omzetten naar CMYK. Het zou fijn zijn als de software daar een waarschuwing voor geeft. Of misschien heb ik iets verkeerd gedaan. In ieder geval kan het drukwerk er voor dit project er ruimschoots mee door ondanks dat bij sommige afbeeldingen de kleur een beetje flets was. Al met al voor herhaling vatbaar!

Reviewer: Cien uit SEW

Datum: 30-06-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Heel prima

Beschrijf uw ervaring:
Mooie kwaliteit papier en mooie kleuren.

Reviewer: Mirjam uit Hezingen

Datum: 30-06-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Fantastisch!

Beschrijf uw ervaring:
Omdat ik zeer nieuwsgierig was naar het resultaat dat een.kado is voor een meisje dat naar het speciaal onderwijs gaat, vroeg ik naar het aflever moment. Ik kreeg keurig een.mail terug met antwoord. Ook kwam het fotoboek keurig ingepakt op ons adres...ruim optijd dus! Mijn dank voor de service en het prachtige boek! Mirjam

Reviewer: Ellen uit Meerssen

Datum: 23-06-2021
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Beschrijf uw ervaring:
Ik had FotoGoed BV geselecteerd, omdat ik het fotoboek binnen 5 werkdagen in huis MOEST hebben. Ik had het donderdag 3 juni om 18.45 uur afgerond. In mijn beleving op tijd om het woensdag 9 juni in huis te verwachten. Ik ben toen vrijdag 4 juni toch gaan bellen, waarna bleek dat het in Duitsland gedrukt werd en het die donderdag een feestdag was en vrijdag een brugdag. Woensdag 9 juni was dus niet haalbaar. Uiteindelijk werd het boek pas op vrijdag 11 juni bezorgd. Ik baalde daar enorm van. Als tegemoetkoming hebben ze mij toen wel een link gestuurd, waardoor ik het fotoboek in een hoge resolutie kon printen, waardoor ik het woensdag 9 juni alsnog kon geven. Jammer, maar wel tevreden met het alternatief.

Reviewer: Bart vanparys uit Lier

Datum: 22-06-2021
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goeie lay-out

Beschrijf uw ervaring:
Je kunt de pagina indeling zelf bepalen en de kleuren voor de pagina's "top"