/>

Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Ervaringen FotoGoed klanten over service, kwaliteit en prijs van fotoalbums en foto producten.

FotoGoed staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met daarbij een bijzonder goed gewaardeerde klantenservice. Op nagenoeg alle gerenommeerde fotoalbum review sites, algemene review sites en professionele recensies staat FotoGoed tussen de beste aanbieders, ook bij Kiyoh worden we zeer goed beoordeeld. Wij doen onze uiterste best u als tevreden klant te verwelkomen en te behouden.

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Danny uit Beerse

Datum: 02-07-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie muurdecoratie, ideale cadeau

Beschrijf uw ervaring:
Mooie Canvas, snelle levering, goed verpakt en duidelijke tool om canvas te maken.

Reviewer: Enny uit Den Haag

Datum: 02-07-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Fotogoed heeft goede, makkelijke software, een fantastische service en mooie producten!

Beschrijf uw ervaring:
Heel tevreden over kwaliteit van de boeken en de prettige service. De software is ook makkelijk te gebruiken. Maak je en fout, dan helpt Fotogoed voor een oplossing.

Reviewer: Edwin uit Bergen op Zoom

Datum: 02-07-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Snelle service en perfect fotoboek

Beschrijf uw ervaring:
Binnen 1 week mijn bestelde fotoboek binnen. Fotoboek is mooi afgedrukt en netjes afgewerkt.

Reviewer: Jan uit Melderslo

Datum: 01-07-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie albums, superservice

Beschrijf uw ervaring:
Weer een aantal albums besteld en ze waren weer mooi. De helpdesk lijkt wel 24/7 te werken, zo snel komen er antwoorden op vragen.

Reviewer: Jeroen uit Genk

Datum: 01-07-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitstekende kwaliteit gekoppeld aan een top-service!

Beschrijf uw ervaring:
Ik maak elk jaar het jaarboek voor de laatstejaars op mijn school. De samenwerking met Fotogoed verloopt steeds correct en ze bieden adequate hulp waar nodig. Het eindresultaat is een fotoboek van 80 blz. van topkwaliteit.

Reviewer: Marie-Jose uit Born

Datum: 30-06-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Geweldig mooi fotoboek ontvangen.

Beschrijf uw ervaring:
Het programma is redelijk makkelijk op het verzenden van de upload na, hetgeen natuurlijk aan mij kan liggen. Mooie kwaliteit maxi fotoboek ontvangen. Zelfs foto’s over het midden heen, wat afgeraden wordt, zijn nog mooi met een haast onzichtbare streep. Maxi formaat is ideaal voor een speciale vakantie.

Reviewer: Monique uit Veldhoven

Datum: 30-06-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi afgewerkt foto album, en echt aandenken

Beschrijf uw ervaring:
En mooi album, zeer kwalitatief

Reviewer: freddy uit Sint Niklaas

Datum: 30-06-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
zeer goed

Beschrijf uw ervaring:
beoordeling fotogoed : zoals gewoonlijk zeer goed, verzorgd enz enz + goede bijstand ingeval van problemen ik begin aan een nieuw boek

Reviewer: Karen uit Kortrijk

Datum: 30-06-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede service

Beschrijf uw ervaring:
Voldoende mogelijkheden met het software programma. Goede kwaliteit. Correcte prijs.

Reviewer: Marjolein uit Rotterdam

Datum: 30-06-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Handig programma, leuk resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb mbv tabbladen een album gemaakt. Ideaal om later eventueel aan te vullen. Programma werkte prima, voldoende mogelijkheden. Kwaliteit is ruim voldoende. Ik had iets meer glans verwacht (had de Premium variant besteld). Ondanks dat een mooi aandenken!

Reviewer: D. uit Schilde

Datum: 29-06-2020
Score: 1

Beschrijf uw ervaring in een regel:
kan niets zeggen want nog niets ontvangen

Beschrijf uw ervaring:
kan niets zeggen want nog niets ontvangen

Reviewer: Arno uit Algorfa

Datum: 24-06-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Wederom 'n zeer tevreden klant!

Beschrijf uw ervaring:
Voor de 2e keer heb ik twee fotoboeken besteld bij FotoGoed, ditmaal met toezending naar mijn woonadres in Spanje. Bestelling kwam al na 1 week in prima conditie aan en ook ditmaal ben ik weer zeer tevreden met het resultaat. Extra compliment voor de bijzonder goede email communicatie met Nicole van de klantenservice!

Reviewer: Madelon uit Etten-Leur

Datum: 23-06-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Snelle service en uitstekende kwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
Voor de tweede keer een fotoboek gemaakt en besteld. Ivm een terugkerende foutmelding telefonisch contact gezocht. Ik werd super goed en snel geholpen om het probleem te verhelpen. Fotoboek is op tijd bezorgd en is van uitstekende kwaliteit.

Reviewer: Ada uit Krimpen aan den ijssel

Datum: 22-06-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Steeds weer een mooi fotoboek

Beschrijf uw ervaring:
Het spiraalalbum is een prima vlakliggend fotoboek voor onze reisfoto's. Prima bewerkingsopties zoals de verbeteringsoptie, die ik vaak gebruik, met zeer goede resultaten . Heldere foto's met mooie kleuren op mooi satin papier. Goede klantenservice

Reviewer: Jan uit Sliedrecht

Datum: 22-06-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima software, goed album geworden!

Beschrijf uw ervaring:
Prima

Reviewer: Magda uit Assebroek

Datum: 22-06-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Eerste kennismaking verliep prima.

Beschrijf uw ervaring:
Afwerking en levering ok. De aangetekende kost voor de betaling vond ik er wel te veel aan.

Reviewer: G.A. de Vries uit BUSSUM

Datum: 22-06-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zoals altijd: supergoede boeken, snelle processen!

Beschrijf uw ervaring:
In de loop van de jaren heb ik nu zo'n 10 boeken laten printen door FotoGoed B.V. Als ik een vraag heb krijg ik binnen de kortste keren antwoord, de contacten zijn persoonlijk en niet van een computer, en de resultaten zijn structureel uitstekend!

Reviewer: Jos Hulsbosch uit Hamont-Achel

Datum: 22-06-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
goede kwaliteit van afwerking

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb al redelijk wat albums besteld by FotoGoed over de laatste 10 jaren en albums zijn van zeer goed kwaliteit. Enige kleine minpuntje is dat oude versies niet altijd zo compatibel zijn met de laatste versie van de software.

Reviewer: AvP uit Terneuzen

Datum: 22-06-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi fotoboek

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben nu al jaren klant van Fotogoed. Hun fotoalbums zijn van goede kwaliteit (ik heb zelf maxialbum softcover A4 liggend en softcover A4 liggend albums van Fotogoed). Software programma om albums te maken is zeer gebruikersvriendelijk. Ook erg leuk is dat je een tijdelijke online versie van je album krijgt. Zodat je het album al kunt laten zien direct na je bestelling. Hun service is zeer goed, zeker een redden om bij hen te blijven kopen.

Reviewer: jos uit Lochem

Datum: 22-06-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
prima fotoboeken

Beschrijf uw ervaring:
prima programma waar ik goed uit de voeten kan. Mooie boeken.

Reviewer: tanja de vente uit Nijverdal

Datum: 18-06-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
blij met fotoboeken en goede, snelle servies als er een keer iets mis gaat

Beschrijf uw ervaring:
De softwear is duidelijk en makkelijk te gebruiken, leuk om de fotoboeken te maken

Reviewer: Karin Merks uit Zoetermeer

Datum: 17-06-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goed

Beschrijf uw ervaring:
Mooi product en op tijd ontvangen. Niet echt goedkoop. Mvg Karin

Reviewer: ruud van der veldt uit HEERHUGOWAARD

Datum: 16-06-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Met dit gebruiksvriendelijke programma maak je een prachtig boek!

Beschrijf uw ervaring:
Het programma kent vele mogelijkheden en is erg gemakkelijk te gebruiken. De keuze voor een fotoboek is groot en divers. Het eindresultaat wordt binnen enkele dagen reeds thuis bezorgd. Met name de bijna platte bladzijdes zijn erg mooi in de hardcover boeken.

Reviewer: Fenna uit Kampen

Datum: 15-06-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Waar voor je geld en ern fantastische service! Lekker snel met antwoorden.

Beschrijf uw ervaring:
Heel gebruiksvriendelijk, mooi eindproducy, waar voir je geld en bij vragen wordt je deskundig en snel geholpen. Juiste beleving.

Reviewer: Jeroen uit Krommenie

Datum: 15-06-2020
Score: 6

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Kwaliteit goed, online editor wat minder

Beschrijf uw ervaring:
Over het album zelf en de kwaliteit absoluut niets te klagen, zoals verwacht. Wel vind ik het jammer dat er geen hoogglans meer mogelijk is als glanslaag op de foto’s. Het online editor programma vind ik niet prettig werken. Erg traag. Vanaf meerdere computers en browsers getest. De software downloaden voor de Mac ging helaas niet (Software van FG is verouderd). Het trage online editor programma en de weggevallen optie hoogglans doet mij volgende keer wel verder zoeken naar een andere aanbieder. De reacties op vragen per mail worden overigens super snel beantwoord! Daar kunnen anderen wat van leren.





      Fotogoed Youtube     Fotogoed Facebook     Fotogoed Twitter     Fotogoed Pinterest     Fotogoed LinkedIn  
Betalen bij Fotogoed, kan via:   Fotogoed betaalmethoden


fotogoed.nl - Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 2013 beoordelingen