/>

Reviews over kwaliteit en service van onze FotoGoed klanten bij Kiyoh

Ervaringen FotoGoed klanten over service, kwaliteit en prijs van fotoalbums en foto producten.

FotoGoed staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met daarbij een bijzonder goed gewaardeerde klantenservice. Op nagenoeg alle gerenommeerde fotoalbum review sites, algemene review sites en professionele recensies staat FotoGoed tussen de beste aanbieders, ook bij Kiyoh worden we zeer goed beoordeeld. Wij doen onze uiterste best u als tevreden klant te verwelkomen en te behouden.

Totaal score: 8.9



 
Reviewer: Robert Dhont uit Lanklaar

Datum: 07-04-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Topkwaliteit

Beschrijf uw ervaring:
Al meerdere jaren maak gebruik van hun diensten, steeds topkwaliteit...bedankt

Reviewer: cb uit Gouda

Datum: 07-04-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Een album om blij van te worden

Beschrijf uw ervaring:
Snelle levering nadat het album besteld was! Goed verzorgd, mooie heldere foto's. Het is altijd weer spannend hoe het album wordt omdat mijn ervaring is dat het qua kleur altijd anders wordt dan op de laptop te zien is! Met "foto verbeteren" worden de kleuren helder en de foto's komen beter uit! Maar het is wel belangrijk om goed te blijven kijken, want soms worden de foto's te fel en dat is niet mooi! Ik heb fotogoed al vaak aangeraden aan anderen en zal dit ook zeker blijven doen. Hoop dat Fotogoed ook nog lange tijd de losse bladen zal blijven maken. Dat is een handig systeem!

Reviewer: Rudy uit Drongen

Datum: 07-04-2020
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooie afdruk , slecht verpakt ( onvoorzichtig transport ?)

Beschrijf uw ervaring:
De Forex afdruk op zich was mooi , maar de foto was wel licht beschadigd . Ik denk dat het tijdens het transport moet gebeurd zijn want er zaten scheurtjes in de kartonnen verpakking. er was iets doorheen geprikt wat een krasje van 2 bij 5 mm opleverde. het was aan de zijkant in een donker deel van der foto en ik heb het zelf een beetje geretoucheerd met potlood en je ziet het bijna niet meer. Misschien toch iets beter vepakken , misschien een stuk karton rechtstreeks op de foto kant leggen met folie rond alvorens hij in de doos gaat.het was me niet de moeite om hem terug te sturen , maar ik wou het toch even melden, Groeten , Rudy

Reviewer: Vrieskist-4 uit 's-Gravenpolder

Datum: 07-04-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Kwartetten met korting

Beschrijf uw ervaring:
Na het maken van een mooi kwartet over het leven mijn dochter tot aan haar huwelijk, als herinnering aan thuis bestelde ik een aantal extra exemplaren. Tot mijn verbazing kreeg ik al direct kwantum korting toegekend en daarover heen ging nog eens een week korting van 20%. Al met al had ik naast deze "verrekening van verzendkosten" tevens een bijna gratis extra kwartet. De kwaliteit is uitstekend. Mede ook door de ervaring die ik zelf met het programma heb opgedaan.

Reviewer: Rob uit Helmond

Datum: 06-04-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zoals altijd perfecte service

Beschrijf uw ervaring:
Snelle levering zoals altijd. Dik tevreden.

Reviewer: Jopie uit Hellevoetsluis

Datum: 06-04-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
uiteindelijk goed

Beschrijf uw ervaring:
In het begin vond ik het lastig met het programma te werken, ik heb er echt op moeten studeren! uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat. Het afdrukken en de levering zijn prima.

Reviewer: Els Broekaert uit Orroir

Datum: 05-04-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Steeds weer topkwaliteit!

Beschrijf uw ervaring:
Super programma Prachtige productie Super service

Reviewer: Vera uit Wassenaar

Datum: 05-04-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi album en netjes op tijd aangekomen.

Beschrijf uw ervaring:
Met mijn 100 blz album ben ik erg tevreden. Binnen een week afgeleverd! Fijn en bedankt!

Reviewer: Jodie Kreuzen-Stormmesand uit Tricht

Datum: 05-04-2020
Score: 7

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi boek voor de prijs

Beschrijf uw ervaring:
De afwerking is redelijk maar gezien de prijs is dat te verwachten wel een mooi boek verder goede levering en makkelijk programma om het mee te maken

Reviewer: C.J. uit Zevenaar.

Datum: 05-04-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede prijskwaliteitverhouding.

Beschrijf uw ervaring:
Uitstekend product. Klantgerichte benadering

Reviewer: Hubert uit Boekhoute

Datum: 02-04-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer goede ervaring

Beschrijf uw ervaring:
Na een probleem met mijn fotoboek uitstekend geholpen geweest door medewerkster klantendienst.

Reviewer: Anita uit Breda

Datum: 01-04-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Over het algemeen positief

Beschrijf uw ervaring:
Drie fotoboeken besteld. Waren in zes dagen binnen. Zien er goed uit en voldoen aan de verwachtingen. Eén minpuntje, alle drie de boeken blijven helaas niet dicht wanneer ze plat liggen. Ze gaan allen een stukje, tussen een halve centimeter/centimeter in open staan.

Reviewer: Aris uit Delft

Datum: 01-04-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Prima product,

Beschrijf uw ervaring:
heel goede kwaliteit foto's, voldoende mogelijkheden in de software om een leuk album te maken

Reviewer: Kitty uit Druten

Datum: 01-04-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Top!

Beschrijf uw ervaring:
Snelle levering en mooie fotoboeken, mooie kwaliteit.

Reviewer: José-Anne uit Vilvoorde België

Datum: 01-04-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Enthousiast over resultaat!

Beschrijf uw ervaring:
Heb heel wat tijd besteed aan selecteren van foto’s en aan de layout en vind het resultaat schitterend . Het album doet mijn reiservaring recht aan.

Reviewer: Peter uit Den Hoorn

Datum: 01-04-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi product netjes afgewerkt en afgeleverd

Beschrijf uw ervaring:
Voor het eerst een afdruk op canvas besteld. Prijs kwaliteit goed en netjes afgewerkt. Mooi item. volgen er vast meer.

Reviewer: Bart Keybergh uit Rotselaar - België

Datum: 31-03-2020
Score: 8

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Uitgebreide tool, goede kwaliteit en sterke service

Beschrijf uw ervaring:
Fotogoed leren kennen via vrienden, de fotoboek software ook eens geïnstalleerd en wij waren meteen onder de indruk van het gebruiksgemak. In geen tijd waren onze fotoboeken klaar. Ook de service met nog wat vragen achteraf verliep vlot en vriendelijk. Kortom zéker een aanrader!!

Reviewer: Jan uit Delft

Datum: 30-03-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
software en afwerking fotoboek is uitstekend

Beschrijf uw ervaring:
Het werkt erg gemakkelijk om een mooi fotoboek samen te stellen. Ik heb alleen 1 opmerking over de toelichting bij het plaatsen van de tekst en de foto's. Die is niet duidelijk: je moet de tekst 1,5 cm van de stippellijn plaatsen en de foto's tot aan de stippellijn. Zo begrijp ik het, maar dat kan niet juist zijn voor de foto's

Reviewer: WIM THOMAS uit ALKEN

Datum: 30-03-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zoals steeds : prima!

Beschrijf uw ervaring:
Vlotte service en zéér goede kwaliteit van het eindproduct

Reviewer: Lauranne uit Mortsel

Datum: 29-03-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Zeer tevreden.

Beschrijf uw ervaring:
Tijdige levering, keurig product.

Reviewer: Ann Verboven uit Niel

Datum: 29-03-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Volledig afgeleverd zoals ik het verwacht had. dank

Beschrijf uw ervaring:
Ik werk al jaren met dit programma en dat gaat vlot. Ik ontving hetgeen ik maakte in perfecte staat en opgemaakt. De enige fouten waren degene die ik zelf heb gemaakt;-) tijdens het maken.

Reviewer: Blanka Cuyt uit Kessel-Lo

Datum: 29-03-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
zeer goed

Beschrijf uw ervaring:
Vlot om mee te werken!

Reviewer: Peter uit Horst

Datum: 29-03-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Goede kwaliteit en service

Beschrijf uw ervaring:
Na bestelling mijn fotoboek ontvangen. Helaas zet een bladzijde deels los. Hierop werd helpend gereageerd en inmiddels heb ik een nieuw fotoboek naar alle tevredenheid.

Reviewer: Johan en Els Meisman - Ramon uit Deinze (Zeveren)

Datum: 27-03-2020
Score: 10

Beschrijf uw ervaring in een regel:
super leuk te werken met fotogoed

Beschrijf uw ervaring:
goed service overzichtelijk geweldig

Reviewer: Yvonne uit Almere

Datum: 26-03-2020
Score: 9

Beschrijf uw ervaring in een regel:
Mooi resultaat

Beschrijf uw ervaring:
Het zijn 2 Mooie boeken geworden .. kost even wat moeite maar zeker de moeite waard om te doen!





      Fotogoed Youtube     Fotogoed Facebook     Fotogoed Twitter     Fotogoed Pinterest     Fotogoed LinkedIn  
Betalen bij Fotogoed, kan via:   Fotogoed betaalmethoden


fotogoed.nl - Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 1862 beoordelingen