Voorbeelden en informatie over een foto op plexiglas

Ook voor een foto op plexiglas bent u bij FotoGoed aan het juiste adres, zeer duurzaam en strak product, beschikbaar met verschillende ophangsystemen, ook voor buiten gebruik.

foto op plexiglas met ophangsysteem bestellen
Foto op plexiglas met het ophangsysteem aan de zijkant, dus zonder gaten in het glas
goedkoop foto op plexiglas drukken
Foto op glas met afstandhouders (RVS look), ook verkrijgbaar met RVS afstandhouders voor buiten gebruik

foto op glas kleine formaten 3mm
3mm foto op glas
foto op plexiglas dik 6mm
6mm foto op glas
goedkoop foto op plexiglas printen
Foto op Glas, zijbevestiging

beste prijs foto op plexiglas printen
Foto op plexiglas, verborgen ophangsysteem
voorbeeld foto op plexiglas goedkoop drukken
Foto op glas met ophangsysteem zijkant

FotoGoed heeft 2 ophangsystemen voor uw foto op glas. Bij bovenstaand systeem worden 4 gaten in de glasplaat geboord en krijgt u 4 afstandhouders. Een duidelijke handleiding voor het ophangen van uw foto op plexiglas word meegeleverd. Het ophangsysteem met afstandhouders is ook in RVS verkrijgbaar. Met dit systeem kunt u uw foto op plexiglas in een vochtige ruimte zoals uw badkamer of zelfs buiten ophangen.
Klik hier voor een montage instructie
Uw foto op plexiglas wordt op de achterzijde van de plexiglas plaat gedrukt. Dit geeft het prachtige diepe kleur effect aan een foto op glas. De manier van drukken maakt de achterzijde van uw foto op plexiglas kwetsbaar. Het ophangsysteem met de RVS ( buiten gebruik) en de RVS look ( binnen gebruik) heeft ook onze voorkeur. Er zijn voorbeelden denkbaar dat u uw foto op glas tegen de ondergrond wil monteren. B.v. tegen een (kast) deur. Bovenstaand systeem is geschikt voor montage van uw foto op plexiglas tegen een glad oppervlak.

<< Terug naar de foto op plexiglas product pagina