Informatie over FotoGoed

Zowel de directie van FotoGoed als wel onze drukkerijen en onze partners kunnen bogen op tientallen jaren ervaring in de dienstverlening en verkoop via internet. Het zal u niet zijn ontgaan dat we daarmee een unieke combinatie van kwaliteit, service en prijs kunnen aanbieden. Onze hoofddrukkerij is gevestigd in Duitsland en dat is niets voor niets. Duitse producten staan natuurlijk wereldwijd bekend om hun enorme kwaliteit en degelijkheid, zeker de drukkerijen! In deze perfecte combinatie wordt de fotoservice vanuit onze vestigingen in Nederland en België geregeld. Fotogoed staat voor de beste prijs- en kwaliteitsverhouding (zo niet de goedkoopste). Onze service: klant is koning, met een persoonlijke benadering. Ons einddoel is u als tevreden klant te verwelkomen en te behouden!
Home > Digitaal drukwerk algemeen

Fotoservice Fotogoed wie zijn wij?

FotoGoed B.V. is een jong en dynamisch bedrijf maar met specialistische kennis en kunde op het gebied van digitaal printen en afwerken, de directie en zijn voornaamste drukkerij kunnen bogen op jarenlange ervaring in de verkoop en productie van digitaal drukwerk en bijbehorende software pakketten.
Fotogoed biedt gratis softwarepakketten voor het ontwerpen en bewerken van fotoproducten van perfecte kwaliteit. Maak een fotoalbumverjaardagskalender, foto op canvaswenskaarten of één van onze vele foto producten op uw computer en verstuur het bestand vervolgens naar de fotoservice van FotoGoed. Drukken, binden en verpakken van het product gebeurt op professionele wijze en het verzenden van de bestelling geschiedt binnen twee tot zeven werkdagen (afhankelijk van het product) naar ieder adres in Nederland, België en Duitsland. Op verzoek verzenden wij zelfs wereldwijd, u kunt contact opnemen met onze klantenservice voor de actuele tarieven.

De productie van alle fotoalbums, wenskaarten, kalenders en overig drukwerk op papier heeft FotoGoed uitbesteed aan het Duitse Küpper Druck; een bekwaam, full-service digitale en offset drukkerij. Opgericht in 1910 wordt het familiebedrijf Küpper Druck heden den dagen gerund door de 4e generatie tezamen met een adequaat opgeleid en vakkundig team werknemers. Sinds 1996 werken zij middels state of the art drukprocessen als een toonaangevende digitale drukkerij in Duitsland.
Via FotoGoed kunt u profiteren van hun uitgebreide kennis, expertise en moderne capaciteiten op het gebied van fotobewerking en digitaal drukwerk. Er is geïnvesteerd in de nieuwste digitale persen van Kodak, Nexpress genaamd, waar voor de verdere afwerking gebruik wordt gemaakt van state of the art apparatuur. Sinds september 2016 is daar een revolutionaire nieuwe machine met bijbehorende bindingstechniek aan toegevoegd. Als 1e ter wereld biedt FotoGoed al haar albums aan met een vlakliggende binding, ook wel flatlay genaamd. Ook voor offset drukwerk, maatwerk en grote(re) oplages kunt u terecht bij FotoGoed en ons netwerk van drukkerijen.

Samen met het Duitse bedrijf 1Stein, dat leunt op 20 jaar ervaring, ontwikkelde FotoGoed haar eigen fotosoftware de FotoGoed Designer. De software stelt gebruikers voor de keuze tussen een (semi)automatische opmaak of om het geheel naar eigen creativiteit in te vullen. De uitgebreide functies voor het bewerken van digitale foto’s en teksten staat bekend als 1 van de meest geavanceerde gratis fotosoftware ter wereld.
Pünktlichtkeit, Gründlichtkeit en Ehrlichkeit. Drie waarden die FotoGoed in samenwerking met haar Duitse partners uit wil dragen.

De online fotosoftware, de website en de webwinkel ontwikkelde FotoGoed in eigen huis met verschillende gerenommeerde partners binnen de ICT. Met de nieuwste technieken en de unieke eigenschap om ‘out of the box’ te denken en te presteren heeft FotoGoed zich verzekerd van de beste en nieuwste technieken op ICT-gebied.

Alle wanddecoratie produceert FotoGoed voor u in onze Nederlandse drukkerij. De kwaliteit van de wanddecoratie wordt regelmatig getest door professionals als de consumentenbond, DigiFoto en Zoom met goed resultaat. Met een team van ruim 50 enthousiaste medewerkers zetten zij zich dagelijks in om uw wanddecoratie zo mooi mogelijk te produceren.
U betaalt bij FotoGoed via het gerenommeerde Docdata N.V., niet voor niets Europees marktleider, zodat het betaalverkeer als 100% veilig beschouwd kan worden.
Fotogoed streeft ernaar de beste krachten te bundelen om daarmee u het beste te kunnen bieden en dit alles tegen de beste concurrerende prijs- en kwaliteitsverhouding. U kunt gebruik maken van onze Prijscalculator om de prijs van uw album vooraf zelf te berekenen maar zie ook onze prijzen pagina voor details en voorwaarden van deze prijs en kwaliteit garantie.

Naast het aangeboden assortiment aan fotoproducten staat FotoGoed ook bekend om haar uitstekende maatwerk service. Wanneer u specifieke wensen heeft die u niet direct terug ziet op onze website neem dan contact op met onze klantservice voor de mogelijkheden en offerte. Als FotoGoed gaan wij uitdagingen niet uit de weg en zullen u dan ook niet snel nee verkopen.

U als klant staat echter voorop bij FotoGoed en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Om die reden heeft FotoGoed een uitstekende service hoog in het vaandel staan waar u kunt rekenen op een persoonlijke doch professionele benadering. Zeker in de hectiek van vandaag de dag een unieke eigenschap voor een internetbedrijf.

De beste kunnen en hoeven wij niet overal in te zijn, zolang wij het maar zijn voor u!