Informatie en voorbeelden Verjaardagskalenders en Jaarkalenders


Een fotokalender is snel en eenvoudig te maken, zeker met de FotoGoed software kan iedereen een prachtige kalender maken. Net als bij onze fotoboeken gebruiken we voor de kalenders uitsluitend de beste materialen. Uw fotokalender wordt op het zelfde maar extra dik kunstdruk papier gedrukt als onze fotoboeken. Om uw kalender vellen te binden gebruiken we een stevige spiraal. Deze metalen spiraal hecht uw kalender pagina's op een stevig rugboard. Door de professionele spiraal binding slaan de kalender pagina's gemakkelijk om. Alle kalenders zijn voorzien van een ophang haakje dan wel een boorgat. goedkope jaarkalenders en verjaardagskalenders
Alle FotoGoed jaarkalenders en verjaardagskalenders worden voorzien van een vrij te ontwerpen voorblad en een stevig rugboard.Let op de details, afwerking tot in de perfectie!


De fotokalenders zijn voorzien van een geheel vrij te ontwerpen voorblad en een stevig rugboard achter. Het calendarium kunt u digitaal vullen via onze sofware en/of beschrijven. De zogenaamde Maxi kalenders bestaan in totaal uit 12 pagina's met calendaria en 13 pagina's die u kunt vullen met foto's en of tekst.

wandkalender met ophang systeem
Stevig ophang haakje
goedkoppe fotokalender met beschrijfbaar calendarium
Beschrijfbaar calendarium
jaarkalender en verjaardagskalender spiraal binding eigen foto's en tekst
Stevige metalen binding
stevige fotokalender met rugbord
Dik rugboard

FotoGoed opties om uw FotoKalender nog mooier te maken


Naast de standaard druk op ons kunstdruk papier kunt u ook kiezen voor een glans optie, uw kalender wordt dan volgens een speciaal proces extra veredeld met een mooie glans laag. Dit is overigens alleen mogelijk bij de Maxi kalenders, de glans laag wordt dan alleen toegepast op de fotobladen en niet op de calendaria bladen, de glans laag is namelijk niet beschrijfbaar.
Uw foto's krijgen door deze glans een extra kleurdiepte en een mooier contrast.

Gratis Jaarkalender, kan dat?


FotoGoed heeft een GRATIS jaarkalender voor u, deze kalender is bedoeld op kennis te maken met de producten van FotoGoed.
U kunt een GRATIS fotokalender bestellen, gewoon om dat u het leuk vind. Veel klanten gebruiken de gratis jaarkalender echter als proef b.v. om te ontdekken wat de verschillende papier opties van FotoGoed inhouden. FotoGoed werkt graag samen met haar klanten aan een mooi fotoproduct, zo kunt u b.v. uw beeldscherm afstellen met de gratis kalender of u kunt uw fotobewerkingen testen, kortom een mooie en leuke manier om kennis te maken met de verschillende opties en de drukkwaliteit van FotoGoed op basis van uw opmaak.
gratis fotokalender jaarkalender

Gratis FotoGoed jaarkalenders


Hier vindt u meer informatie over onze FotoKalenders

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk informatie voor u in zee gaat met een online verjaardag of jaarkalender aanbieder. Wij proberen u als klant zo goed mogelijk te informeren over het maken van een fotokalender. Wij hebben daarom een uitgebreide prijslijst en met de Prijs Calculator kunt u alle prijzen van de fotokalenders berekenen en vergelijken. Zo kunt u vooraf duidelijk een prijs van uw jaarkalender of verjaardagskalender met gewenste opties met elkaar vergelijken. Op onze YouTube Pagina geven we uitleg over het gebruik van de gratis FotoGoed fotokalender software. De FotoGoed fotokalender software is zeer uitgebreid en wordt vaak als beste getest. Zo geven we uitleg over bijvoorbeeld het plaatsen van digitale foto's. Kijk gerust op het FotoGoed YouTube kanaal voor alle andere video handleidingen over het maken en ontwerpen van een fotokalender. Naast de videohandleidingen hebben we uitgebreide kalender software handleidingen maar ook handleidingen voor het aanleveren van uw digitale foto bestanden als PDF via bijvoorbeeld Lightroom of Indesign zijn te vinden op onze online service pagina's. Kijk voordat u een keuze maakt eerst eens op onze Actie Pagina, we hebben doorlopend aanbiedingen, kortingen en promoties. Heeft u opmerkingen of vragen over het maken van een fotokalender neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wilt u het uitgebreide aanbod van onze jaarkalenders en verjaardagskalenders bekijken dan kunt u hier terug naar het overzicht van de jaar- en verjaardagskalenders.

Een ruime keuze aan formaten en uitvoeringen Fotokalenders


De fotokalenders van FotoGoed zijn leverbaar als jaarkalender en als verjaardagskalender. Een fotokalender is een makkelijk en snel te maken fotoproduct en zeer geschikt om cadeau te geven bij een verjaardag, jubileum of aan een vertrekkende collega. FotoGoed bied u de ruimste keus aan formaten en uitvoeringen van de fotokalenders. Doordat wij in eigen huis produceren kunnen wij ook (relatief) eenvoudig maatwerk leveren en voor hogere oplages bieden wij zeer concurrerende prijzen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.


vergelijk goedkope beste jaarkalender verjaardagkalender

 

 

 

 

Verjaardagskalenders

Verjaardagskalender A4 staand 21x29,7 cm 13 vellen met rugboard

Verjaardagskalender A4 liggend 29,7x21 cm 13 vellen met rugboard

Verjaardagskalender A4 MAXI 29,7x21 cm 25 vellen met rugboard
[Deluxe Glans] [Grote aparte Fotobladen]
Verjaardagskalender A3 liggend 42x29,7 cm 13 vellen met rugboard
[Extra grote kalender]

vergelijk goedkoopste beste kwaliteit jaarkalender verjaardagkalender

 

Jaarkalenders

Jaarkalender A4 MAXI 2019 29,7x21 cm 25 vellen met rugboard
[Deluxe Glans] [Grote aparte Fotobladen]

Jaarkalender A3 MAXI 2019 42x29,7 cm 25 vellen met rugboard
[Deluxe Glans] [Grote aparte Fotobladen]

GRATIS Jaarkalender 2019 42x29,7 cm 1 vel met ril
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat]