Voorbeelden en informatie over Lightroom Fotoalbums

adobe lightroom fotoboeken

Adobe Lightroom is professionele software waarmee op professionele wijze digitale foto's bewerkt kunnen worden. Het is vaak ook het aangewezen programma voor fotografen of mensen die het uiterste uit hun digitale foto's willen halen. Met de boekmodule van Adobe Lightroom kunnen ook fotoalbums gemaakt worden. FotoGoed is één van de weinige aanbieders die het drukken van deze bestanden volledig ondersteund. Fotogoed is trots dat wij al veel (professionele) fotografen naar tevredenheid hebben mogen voorzien van fotoboeken of fotoalbums die gemaakt zijn met de boekmodule van Lightroom. Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze producten en de service van ons goed opgeleide team. Overigens via de printmodule van Lightroom kunt u alle andere producten ook gewoon bestellen via onze PDF Uploader.
FotoGoed geeft dus volledige ondersteuning voor fotoboeken gemaakt in Adobe Lightroom, de uitvoering en opties zijn gelijk aan onze ''standaard'' fotoboeken. Met FotoGoed maakt u een prachtig fotoboek in uw eigen vertrouwde software.

Let op de details, afwerking tot in de perfectie!


Hardcover Fotoalbums

Na het drukken wordt de foto omslag voorzien van een beschermend hoogwaardig glans laminaat (geplastificeerd). Voor alle Lightroom hardcover fotoalbums gebruikt FotoGoed een revolutionaire vlakliggende binding om uw boek professioneel in te binden, zie hieronder het verschil tussen een reguliere (PUR) binding en onze flatlay binding die we dus standaard leveren zonder extra kosten. De FotoGoed layflat binding is nagenoeg vlakliggend en geeft dus een mooie overloop in uw fotoalbum, weer een gratis extra! Na de productie gaat uw boek naar de eindcontrole om vervolgens daar te worden verpakt en verzonden.

bestel uw adobe lightroom fotoboek adobe lightroom fotoalbum adobe fotoboek maken  
Professionele kneep Nette schutbladen Gratis revolutionaire vlakliggende binding  

Softcover Fotoalbums

Na het drukken wordt de omslag voorzien van een beschermende en hoogwaardig glans laminaat (geplastificeerd). Ook voor de softcover fotoalbums gebruikt FotoGoed eenzelfde revolutionaire vlakliggende binding om uw boek professioneel in te binden. Na de productie gaat uw boek naar de eindcontrole om vervolgens daar te worden verpakt en verzonden.

softcover adobe lightroom bestellen lightroom softcover fotoalbum met professionele binding LAMINAAT VOOR HET COVER  
Flexibele foto omslag Revolutionaire vlakliggende binding Omslag met hoogwaardig, beschermend glanslaminaat  FotoGoed opties om uw Lightroom fotoalbum exclusiever te maken.


FotoGoed biedt een keur aan opties om uw fotoalbum nog meer naar uw wens te maken. Uw fotoboek wordt standaard gedrukt op 200 grams hoogwaardig gesatineerd MC (kunstdruk) papier. Dit standaard papier heeft een prachtige (lichte) zijdeglans uitstraling en geeft een scherpe, contrastrijke afdruk. Naast het standaard papier kunt u ook kiezen voor de Deluxe Glans of Deluxe Mat. De (hoog)glans afwerking van FotoGoed is subliem en uniek te noemen, een speciaal gepatenteerd procedé 'vult' de inkt aan tot een egale laag, vervolgens wordt deze laag een keer extra verwarmd. Hierdoor ontstaat een harde en prachtige glans.
Een andere bijzondere manier om uw fotoboek speciaal te laten zijn, is het gebruik van het speciale extra matte papier: Deluxe Mat. Deze optie geeft een zeer luxe, matte uitstraling met hoge contrasten. Een bijkomend voordeel van het matte papier is dat het een stuk dikker aanvoelt dan het standaard papier, dit door een foto veredelende coating, waarmee het dus een fotopapier genoemd mag worden in de digitale drukwereld. We begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn een papierkeuze te maken, die aansluit bij uw persoonlijke wensen.
Daarom hebben we een GRATIS kalender in ons assortiment welke u prima als test kunt gebruiken en daar ook nog een leuke kalender aan overhoud. Deze gratis fotokalender is in alle 3 de papiersoorten te bestellen en wordt dus op hetzelfde papier en op dezelfde wijze gedrukt als onze fotoalbums.

gesatineerd MC 200 gram papier fotopapier met glans fotopapier mat  
Standaard 200 grams gesatineerd MC 200 grams met Deluxe Glans coating 200 grams met Deluxe Mat coating  

 

Uw fotoboek met een luxe kunstlederen omslag

 

Het kunstleder van FotoGoed geeft uw fotoboek een extra luxe uitstraling. De onderstaande kleuren zijn standaard in het assortiment opgenomen. Eventueel andere kleuren kunstleer zijn op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar. Neemt u hiervoor contact op met de klantenservice.

Lightroom fotoalbum met zwart kunstleder omslag Lightroom fotoalbum met rood kunstleder omslag Lightroom fotoalbum met blauw kunstleder omslag Lightroom fotoboek met een leder omslag maken  
Zwart kunstleder Rood kunstleder Wit kunstleder Grijs kunstleder  

 

Uw fotoboek met een linnen (stof) omslag

 

Kiest u voor een linnen omslag dan zijn onderstaande kleuren standaard in het assortiment opgenomen. Eventueel een andere kleur linnen is op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar.

Lightroom fotoalbum met zwart linnen omslag Lightroom fotoalbum met rood linnen omslag Lightroom fotoalbum met blauw linnen omslag Lightroom fotoboek met grijs linnen omslag  
Zwart linnen Rood linnen Blauw linnen Grijs linnen  

 

Uw fotoboek met een bedrukt linnen (stof) omslag

 

Het is ook mogelijk om uw Lightroom album te laten voorzien van een bedrukte linnen/katoenen omslag. Uw ontwerp met foto's, tekst en een achtergrond naar keuze wordt dan afgedrukt op canvas (katoen/linnen) voorzien van een witte ondergrond waardoor uw kleuren mooier uitkomen. Het geheel geeft een zeer luxe en unieke uitstraling, zeker in combinatie met zilveren of messing hoeken, zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw trouwalbum of babyalbum.

fotoboek met linnen kaft bedrukken fotoalbum met linnen omslag bedrukken fotoalbum met linnen omslag bedrukken fotoalbum met linnen omslag bedrukken
Bedrukt linnen omslag Bedrukt linnen detail Bedrukt linnen messing hoeken Bedrukt linnen zilveren hoeken

 

Uw hardcover voorzien van luxe metalen hoeken en/of gewatteerde (foam) omslag.

 

Optioneel kunt u uw hardcover omslag laten voorzien van metalen hoeken. Deze zijn beschikbaar in zilver en messing, schitterend voor een linnen of kunstlederen omslag, maar kan ook een mooie toevoeging geven bij een foto omslag. Het geeft uw hardcover omslag een extra luxe en professionele uitstraling en biedt ook een extra bescherming. Daarbij is het ook mogelijk om de omslag te laten watteren, onder uw foto omslag, maar ook kunstleder of (bedrukt) linnen omslag, brengen wij dan een zachte (foam) vulling aan. Deze welbekende gewatteerde omslagen geven natuurlijk een extra dimensie (luxe) aan uw fotoalbum. De combinatie gewatteerde omslag en metalen hoeken is een veel gekozen eindafwerking in het luxe segment.

fotoboek-met-metalen-hoek-messing fotoalbum-met-metalen-hoek-zilver fotoalbum met gewatteerde foam vulling omslag hardcover  
Hardcover met Messing hoeken Hardcover met Zilveren hoeken Hardcover met Gewatteerde (Foam) Omslag  

 

Een ruime keuze aan formaten en uitvoeringen Lightroom Hardcover fotoboeken en Softcover fotoalbums.


FotoGoed biedt u de ruimste keuze aan formaten en uitvoeringen van de Lightroom fotoboeken en fotoalbums. We kunnen ook op uw verzoek maatwerk leveren.
Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

hardcover lightroom fotoboek

 

 

 

 

Adobe Lightroom hardcover fotoboeken.

Lightroom Hardcover liggend 33x28 basis 36 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Foto Omslag] [Kunstleer & Gratis Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Lightroom Hardcover vierkant 30x30 basis 36 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Foto Omslag] [Kunstleer & Gratis Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Lightroom Hardcover staand 20x25 basis 36 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Gratis Foto Omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Lightroom Hardcover liggend 25x20 basis 36 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Gratis Foto Omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Lightroom Hardcover vierkant 18x18
basis 36 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat][Gratis Foto Omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken]

softcover lightroom fotoalbum

 

Adobe Lightroom softcover fotoboeken.

Lightroom Softcover liggend 25x20 basis 24 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat]
Lightroom Softcover staand 20x25 basis 24 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat]
Lightroom Softcover vierkant 18x18 basis 24 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat]