Voorbeelden en informatie over Hardcover Fotoalbums

Een hardcover fotoalbum is een fotoboek met een harde, gelamineerde kaft te voorzien van uw foto's en tekst. De omslag wordt gedrukt op hoogwaardig gesatineerd MC papier en daarna voorzien van een beschermende glans laminaat, tenslotte wordt het op een stevig stuk karton gelijmd. De fotocover krijgt vervolgens een ‘’kneep’’ en wordt professioneel om het (nagenoeg) vlakliggende binnenwerk oftewel boekblok gemonteerd. De harde kaft is ook leverbaar afgewerkt in gekleurd linnen, kunstleder en volledig bedrukt linnen met foto's en tekst naar keuze.

Luxe hardcover vlakliggend fotoalbum kookboek maken

Voor ieder fotoboek is er altijd een mooie toepassing te bedenken, hierboven een eigen ontworpen kookboek

Bij FotoGoed is een zeer ruim assortiment formaten hardcover fotoalbums te verkrijgen, ook maatwerk is mogelijk. Zoekt u een specifiek formaat vraagt u dan onze klantenservice naar de mogelijkheden en prijzen. Fotoalbums vallen grofweg onder te verdelen in staande, liggende en vierkante fotoalbums. Wat het mooiste is, is vooral een kwestie van persoonlijke smaak en of u overwegend staande of liggende foto's heeft.
zelf een hardcover fotoboek maken
Staand Hardcover Fotoboek
BESTE HARDCOVER FOTOBOEKEN
Liggend Hardcover Fotoboek
fotoboeken met een harde kaft
Vierkant Hardcover Fotoboek

Let op de details, afwerking tot in de perfectie!

Na het drukken wordt de foto omslag voorzien van een beschermend hoogwaardig glans laminaat (geplastificeerd). Voor alle hardcover albums gebruikt FotoGoed een unieke (nagenoeg) vlakliggende binding om uw boek professioneel in te binden, zie hieronder het verschil tussen een reguliere (PUR) binding en onze flatlay binding die we dus standaard leveren zonder extra kosten. De FotoGoed layflat binding is (nagenoeg) vlakliggend en geeft dus een mooie overloop in uw fotoalbum, weer een gratis extra! Na de productie gaat uw boek naar de eindcontrole om vervolgens daar te worden verpakt en verzonden.

Gezien nu alle albums (ook softcovers) standaard zonder meerprijs, (nagenoeg) vlakliggend geleverd worden, is het een technisch vereiste de hardcover albums van twee schutbladen voor- en achterin te voorzien. Voorts geeft dit ons de ruimte om op de achterzijde van het eerste schutblad achter ons logo en uw ordernummer te printen. Het logo komt daarmee volledig buiten uw ontwerp te staan en zal hier dan ook geen storende factor in zijn. Voor met name onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid dit weg te laten (alleen logo, ordernummer niet) om zo een presentabel album voor te kunnen leggen zonder extern merk of logo.

zeer goede afwerking van het fotoboek
Professionele kneep
hoe maak ik een vlakliggend fotoalbum
Nette schutbladen
hoe maak ik een vlakliggend fotoalbum
hoe maak ik een vlakliggend fotoalbum
Gratis revolutionaire
vlakliggende binding

FotoGoed opties om uw Hardcover fotoalbum nog mooier te maken.

FotoGoed biedt een keur aan opties om uw fotoalbum nog meer naar uw wens te maken. Uw fotoboek wordt standaard gedrukt op 200 grams hoogwaardig gesatineerd MC (kunstdruk) papier. Dit standaard papier heeft een prachtige (lichte) zijdeglans uitstraling en geeft een scherpe, contrastrijke afdruk. Naast het standaard papier kunt u ook kiezen voor de Deluxe Glans of Deluxe Mat. De glans afwerking van FotoGoed is subliem en uniek te noemen, een speciaal gepatenteerd procedé 'vult' de inkt aan tot een egale laag, hierdoor ontstaat en prachtige glans die de kleuren meer laat leven.
Een andere bijzondere manier om uw fotoboek speciaal te laten zijn, is het gebruik van het speciale extra matte papier: Deluxe Mat. Deze optie geeft een zeer luxe, matte uitstraling met hoge contrasten. Een bijkomend voordeel van het matte papier is dat het dikker aanvoelt dan het standaard papier, dit door een foto veredelende coating, waarmee het dus een fotopapier genoemd mag worden in de digitale drukwereld. We begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn een papierkeuze te maken, die aansluit bij uw persoonlijke wensen.
Daarom hebben we een GRATIS kalender in ons assortiment welke u prima als test kunt gebruiken en daar ook nog een leuke kalender aan overhoudt. Deze gratis fotokalender is in alle 3 de papiersoorten te bestellen en wordt dus op hetzelfde papier en op dezelfde wijze gedrukt als onze fotoalbums.

fotoalbum met fotopapier
Standaard 200 grams gesatineerd MC
fotoboek met glanzend fotopapier high gloss fotopapier
200 grams met Deluxe Glans coating
fotoboek met extra mat fotopapier
220 grams met Deluxe Mat coating

Uw fotoboek met een luxe kunstlederen omslag

Het kunstleder van FotoGoed geeft uw fotoboek een extra luxe uitstraling. De onderstaande kleuren zijn standaard in het assortiment opgenomen. Eventueel andere kleuren kunstleer zijn op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar. Neemt u hiervoor contact op met de klantenservice.

een fotoboek met een leren omslag maken
Zwart kunstleder
een fotoboek met een lederen omslag maken
Rood kunstleder
een fotoboek met een lederen omslag maken
Wit kunstleder
een fotoalbum met een leder omslag maken
Grijs kunstleder

Uw fotoboek met een linnen (stof) omslag

Kiest u voor een linnen omslag dan zijn onderstaande kleuren standaard in het assortiment opgenomen. Eventueel een andere kleur linnen is op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar.

fotoboek met linnen kaft bedrukken
Zwart linnen
kan ik mijn linnen fotoboek omslag bedrukken
Rood linnen
een fotoboek met een echt linnen omslag maken
Blauw linnen
een fotoalbum met een grijze linnen omslag maken
Grijs linnen

Uw fotoboek met een bedrukt linnen (stof) omslag

Het is ook mogelijk om uw album te laten voorzien van een bedrukte linnen/katoenen omslag. Uw ontwerp met foto's, tekst en een achtergrond naar keuze wordt dan afgedrukt op canvas (katoen/linnen) voorzien van een witte ondergrond waardoor uw kleuren mooier uitkomen. Het geheel geeft een zeer luxe en unieke uitstraling, zeker in combinatie met zilveren of messing hoeken, zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw trouwalbum of babyalbum.

fotoboek met linnen kaft bedrukken
Bedrukt linnen omslag
fotoalbum met linnen omslag bedrukken
Bedrukt linnen detail
bedrukt linnen fotoalbum met messing hoeken
Bedrukt linnen Messing
hoeken
bedrukt linnen fotoalbum met metalen hoeken
Bedrukt linnen Zilveren hoeken

Uw hardcover voorzien van luxe metalen hoeken en/of gewatteerde (foam) omslag.

Optioneel kunt u uw hardcover omslag laten voorzien van metalen hoeken. Deze zijn beschikbaar in zilver en messing, schitterend voor een linnen of kunstlederen omslag, maar kan ook een mooie toevoeging geven bij een foto omslag. Het geeft uw hardcover omslag een extra luxe en professionele uitstraling en biedt ook een extra bescherming. Daarbij is het ook mogelijk om de omslag te laten watteren, onder uw foto omslag, maar ook kunstleder of (bedrukt) linnen omslag, brengen wij dan een zachte (foam) vulling aan. Deze welbekende gewatteerde omslagen geven natuurlijk een extra dimensie (luxe) aan uw fotoalbum. De combinatie gewatteerde omslag en metalen hoeken is een veel gekozen eindafwerking in het luxe segment.

fotoboek-met-metalen-hoek-messing
Hardcover met Messing hoeken
fotoalbum-met-metalen-hoek-zilver
Hardcover met Zilveren hoeken
fotoalbum met gewatteerde foam vulling omslag hardcover
Hardcover met Gewatteerde (Foam) Omslag

Hier vind u meer informatie over onze hardcover fotoboeken.

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk informatie voor u in zee gaat met een online fotoboek aanbieder. Wij proberen u als klant zo goed mogelijk te informeren over het maken van een hardcover fotoboek. Wij hebben daarom een uitgebreide prijslijst en met de Prijs Calculator kunt u alle prijzen van de hardcover fotoalbums berekenen en vergelijken. Zo kunt u vooraf duidelijk een prijs van uw hardcover fotoalbum met gewenste opties met elkaar vergelijken. Op onze YouTube Pagina geven we uitleg over het gebruik van de gratis FotoGoed album software. De FotoGoed album software is zeer uitgebreid en wordt vaak als beste getest. Zo geven we uitleg over bijvoorbeeld het plaatsen van digitale foto's. Kijk gerust op het FotoGoed YouTube kanaal voor alle andere video handleidingen over het maken en ontwerpen van een fotoboek. Naast de videohandleidingen hebben we uitgebreide album software handleidingen maar ook handleidingen voor het aanleveren van uw digitale foto bestanden als PDF via bijvoorbeeld Lightroom of Indesign zijn te vinden op onze online service pagina's. Kijk voordat u een keuze maakt eerst eens op onze Actie Pagina, we hebben doorlopend aanbiedingen, kortingen en promoties. Heeft u opmerkingen of vragen over het maken van van een hardcover fotoalbum neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wilt u het uitgebreide aanbod van onze hardcover fotoalbums bekijken dan kunt u hier terug naar het overzicht van de hardcover fotoalbums.

Een ruime keuze aan formaten en uitvoeringen Hardcover fotoboeken.

FotoGoed biedt u de ruimste keuze aan formaten en uitvoeringen van de hardcover fotoboeken. Wij kunnen ook op uw verzoek maatwerk leveren.
Neem hiervoor contact op met de klantenservice. 

zelf een mooi fotoboek maken

 

 

 

 

Staande fotoboeken

Hardcover Fotoboek XXL staand 29x36 cm basis 24 pag. t/m 100 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [ Foto-omslag] [Kunstleer & Gratis Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Hardcover Fotoboek XL staand 23x30 cm basis 24 pag. t/m 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Hardcover Fotoboek A4 staand 21x27 cm basis 24 pag. t/m 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Hardcover Fotoboek A5 staand 15x21 cm basis 24 pag. t/m 80 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken]

zelf een mooi fotoalbum maken

 

Vierkante fotoboeken

Hardcover Fotoboek XL vierkant 30x30 cm basis 24 pag. t/m 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Foto-omslag] [Kunstleer & Gratis Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Hardcover Fotoboek L vierkant 23x23 cm basis 24 pag. t/m 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]

als best getest fotoboek

 

Liggende fotoboeken

Hardcover Fotoboek XXL liggend 36x29 cm basis 24 pag. t/m 100 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Foto-omslag] [Kunstleer & Gratis Linnen][Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Hardcover Fotoboek A4 liggend 27x21 cm basis 24 pag. t/m 120 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
Hardcover Fotoboek A5 liggend 20x15 cm basis 24 pag. t/m 80 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken]
Hardcover Fotoboek A6 liggend 15x11 cm basis 24 pag. t/m 60 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken]

fotoboek met meer dan 160 pagina's maken. Dit extra dikke goedkope fotoalbum geeft de beste prijs kwaliteit verhouding

 

MAXI Album hardcover fotoboeken (extra voordelig 80 tot 160 pagina's)

MAXI Hardcover Fotoboek XXL Liggend 29x36 cm basis 80 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Foto-omslag] [Kunstleer & Gratis Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
MAXI Hardcover Fotoboek XL vierkant 30x30 cm basis 80 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Foto-omslag] [Kunstleer & Gratis Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
MAXI Hardcover Fotoboek L vierkant 23x23 cm basis 80 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
MAXI Hardcover Fotoboek A4 staand 21x30 cm basis 80 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]
MAXI Hardcover Fotoboek A4 liggend 30x21 cm basis 80 pag. t/m 160 pagina's
[Deluxe Glans] [Deluxe Mat] [Gratis Foto-omslag] [Kunstleer & Linnen] [Bedrukt Linnen] [Cover Hoeken] [Gewatteerde Omslag]